BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ HAKKÂRİ’DE

İSMET KÖSOĞLU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyet Hakkâri’de incelemede bulundu. Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık’ı ziyaret eden Destici çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali-Belediye Başkanı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ederek ilin sorunları hakkında bilgi alan BBP genel Başkanı Mustafa Destici Hakkâri’de yapılan çalışmalar hakkında Vali İdris Akbıyık’tan bilgi aldı. Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık Genel Başkanın Hakkâri’yi ziyaretinden memnun olduklarını söyleyerek’ ’terörün kazındığı Hakkâri şimdi huzuru yaşıyor. İlde Kış Turizmi için önemli ve güzel çalışmalar yaptık. Asayiş konusunda çok şükür önemli gelişmeler kaydettik. Güvenlik kuvvetlerimiz her yerde 24 saat görev başındadır. Sağlık ve eğitimde huzurlu bir Hakkâri de insanımızın mutluluğu için çalışmalarımız devam ediyoruz. Eğitime önem veriyoruz, imkânlarımızı zorlayarak çıtayı yükseltmek zorundayız’’ dedi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ ’Hakkâri’de terörden arınmanın sevincini yaşıyorum. Yapılacak işinizde Ankara’dan ne gerekiyorsa her zaman destek vermeye hazırız. Milletimiz her şeyin en iyisine layıktır. BP olarak her zaman yardımcı olmaya varız’ ’dedi.

Ziyaret sonrası Vali İdris Akbıyık tarafından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ’ye el işçiliği ürünü yöresel Hakkâri kilimi ile Hakkâri Karakovan Balı hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber