BTP’li adaylar, Maçka’da fırtına kopardı

Siyasetin nabzının en yoğun şekilde attığı ilçelerden birisi olan  Maçka’da, BTP’li adayların Pazar yeri ziyareti gündeme damgasını vurdu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Ömer Turan ve BTP Maçka Belediye başkan adayı Ahmet Bektaş, halk pazarında vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Vatandaşlara bir dokunup bin ah işiten adaylar, artık bir değişim olması gerektiği konusunda vatandaşlarında hem fikir olduğuna tanıklık ettiler..

Değişim olacaksa bunun aynı insanlarla olmasının mümkün olamayacağını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Ömer Turan, “Vatandaşlarımıza gerçek hizmeti, BTP’nin sosyal Belediyecilik anlayışıyla  biz getireceğiz. Bundan hiçbir kimsenin en ufak kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Bu arada BTP Maçka Belediye Başkan adayı Ahmet Bektaş’ın listesinde yer alan Belediye Meclis Üyesi adaylarının, yüksek seviyede eğitimli olması ve mesleki donanımları bakımından vizyon sahibi olmaları, Maçka’da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Listede yer alan isimlerden bazılarının, Mali Müşavir, Mimar, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi ve İş insanlarından oluşması, Ahmet Bektaş’ın Maçka’da iddialı bir aday olduğunu gösteriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber