Bu ÇÖKÜŞ SİYASETİDİR

KİM?

     Türkiye’de 20 yılda yaratılan sorunlar: adaletsizlik, hukuksuzluk, liyakatsizlik, yolsuzluk, yoksulluk, yoksunluk, ekonomik kriz, hayat pahalılığı, umutsuzluk, kadın cinayetleri, çocuk istismarları, gelir dağılımında adaletsizlik, eğitimde eşitsizlik, rant ekonomisi, din simsarlığı, mikro milliyetçilik, mafya ve tarikat yapılarının devlet kadrolarında söz sahibi olması, toplumdaki ahlaki erozyon, siyasi ahlaksızlık , şahsım iktidarı anlayışı vs….

    Ama iktidar ve şürekası bu devasa sorunları görmemezlikten gelip hamaset siyaseti yapmaya devam ediyor. Bu ÇÖKÜŞ SİYASETİDİR

    Kurucu parti CHP’yi  pkk ve fetö ile ilişkilendirmek isteyişlerinin nedeni cambaza bak siyasetidir.

  Biz “fetönün devlete yerleşiyor” dediğimizde bize iktidar ve şürekası “ne istiyorsunuz muhterem hoca efendiden” diyerek dinsizlikle itham ettiler. Bu ülkede sınav soruları çalınıp yandaşlara dağıtılırken iktidar olanlardan ses çıktı mı?  Haksızlığa uğrayan, geleceklerine çökülen gençler bu ülkenin evlatları değil miydi? Ama bu haksızlıkları, hukuksuzlukları ve zulümleri   gidermek yerine Fetöyü iyice palazlandırdılar. Sonuç 15 Temmuz ve  halka hesap vermek yerine “kandırıldım, halkım beni affetsin” hikayesi.

(kim fetöcü)

   CHP “Habur mahkemelerine” ve “ pkk”lılar geçerken müdahale etmeyin emrini biz verdik” diyenlere şiddetli tepki gösterdiğinde, şimdilerde milliyetçilik hamaseti yapanlar neredeydi?

İstanbul Seçimlerinde kırmızı bültenle aranan “Osman Öcalan”ı devletin resmi kanalında iktidar lehine HDP’lilerden oy isteyen kimdi? muhalefete oy veren hdp”li terörist , AKP”ye oy veren hdp”li  makbul vatandaş öyle mi?

(kim işbirliği içinde)

Yüzlerce okul yıkıp, kapatıp ahır haline getirilirken sırf yandaş yaratma uğruna  TÜRGVA”ya iktidar ve Akp”li belediyeler tarafından sağlanan yurt açma ve eğitim yapma imkanı sağlanmıştır.  İrfanlı, dindar nesil yetiştirme ideali olduğunu söyleyen TÜGVA kendi yandaşlarını usulsüz bir şekilde devlet kadrolarına yerleştirirken; umutlarına, geleceklerine çöktüğü gençlerin hakkına girmiyor mu? Kul hakkı yemiyor mu?

(hak yiyenler irfandan bahsedebilirler mi?)

   Hukuk Devleti çağrısı yapan ve memurlara baskı altındayken dahi “tek adama değil anayasaya ve kanunlara uyun” uyarısı yapan Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı, Kimi? Neden? rahatsız ediyor.

“kim ülkesini ve halkını seviyor”

     Halkı, kendi çıkarlarınız uğruna ayrıştırıcı politikalarla kutuplaştırıp, kandırmayın. Halk artık size inanmıyor ve nefret dilinden bıktı. Halk kendi arasına kimlerin nifak sokarak bölmeye çalıştığını görmeye başlamıştır.  Kendi iktidarını “DEMOKRASİ, ADALET, ÖZGÜRLÜK, EMEK üzerine yeniden kuracaktır. Kardeşlik dili kazanacak.  Siz gideceksiniz.

     Sahi! 128 Milyar Dolar Nerede?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber