‘Bu davanın gerçek sahibi teşkilatlardır’

AK Parti milletvekili aday adayı İbrahim Kul, ‘AK Parti davasının dik duran ve her daim davaya sahip çıkan teşkilatların diriliği, canlılığı, sorumluluğu lidere bağımlılığı AK Parti’nin en büyük gücü anlamı ve de varlığıdır’ dedi.

Temayül yoklaması öncesi bir basın açıklaması yapan Kul, ‘AK Parti teşkilatlarının geçmişten bu güne gösterdiği parti sadakati, milli iradeye karşı sorumluluğu ve Türkiye sevdasının cumhuriyet tarihinde hiçbir partiye nasip olmamıştır’ şeklinde konuşarak şunları söyledi;

“AK Parti’nin teşkilatları parti sevdalısıdır. AK Parti’nin teşkilatları önce millet vatan ve partim diyen bir ilkeler bütünlüğüdür. AK Parti’nin her bir teşkilat mensubu bu davaya karşılıksız sevdalı ve bağlıdır. Teşkilatı tarafından benimsenen, teşkilatı tarafından kendinden biri olarak görülen her kimse ne mutlu ona. Milletvekili aday adaylığına karar verdiğimde teşkilatın belirleyici olacağına, teşkilat ile yan yana vatan sevdası olmayanın başarılı olamayacağını gördüm ve inandım”

Kul, bu davanın bürokrat olarak uzun yıllar hizmetinde olduğunu şimdi bu sadakati yüksek topluma milletvekili olarak hizmet etmeye karar verdiğini belirterek “ Teşkilatın bana sırtlayacağı her görevi artık yerine getirmek gibi bir sorumlulukla karşı karşıyayım. Bütün teşkilat mensuplarını kucaklıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber