BU SENE TAMAMLANACAK

CORA: “6,5 km’lik bir alanımız kaldı. Buranın da asfaltlama çalışmasına başlandı. Bu sene sonuna kadar burayı tamamlayacağız.”

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, İlçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçe teşkilatlarında vatandaşların görüşme taleplerini geri çevirmemek için kabullerini sürdüren bir yandan da teşkilat çalışmalarına iştirak ederek ilçe ilçe vatandaşlarla buluşan CORA, ev ve esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. Hem vatandaşlarla yakın temas kuruyor hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın selamlarını iletip hükümetin eser ve hizmet politikasını anlatıyor.

Esnafları iş yerlerinde ziyaret edip gönül sofralarına misafir oluyor. Muhabbetle demlenen çaylar, samimiyetle dinlenen esnaf sohbetiyle günün yorgunluğu da atılıyor. Dün Köprübaşı ilçesini ziyaret eden CORA, vatandaşlarla selamlaştı. Taleplerini dinledi. İlçedeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Milletvekili CORA, Köprübaşı ve Arpalı Mahallesi arasındaki yolun bu sene tamamlanacağını söyleyerek, “Toplam uzunluğu 24 km olan Köprübaşı Arpalı yolunun 6,5 km’lik bir alanı kaldı. Buranın da asfaltlama çalışmasına başlandı. Geçen sene 4 km, ondan önceki sene de 5 km’lik alanları asfaltlamıştık. Bu sene sonuna kadar kalan kısmı da asfaltlayarak çalışmalarımızı tamamlayacağız.” dedi.

TOKİ KONUTLARI İÇİN YENİ YER BAKIYORUZ

Vatandaşların TOKİ konutlarıyla ilgili sorusunu da cevaplandıran CORA, “Geçen sene burada Belesiye Başkanımız ve TOKİ yetkililerimizle bir araya gelip yer belirleme çalışmasında bulunduk. Bir alan belirledik. Ancak burada yaşanan sıkıntılardan dolayı yerin temini sağlanamadı. İlçemizin coğrafi şartları nedeniyle yer bulmak kolay değil. Tekrar yer belirleme çalışmaları yapılıyor. Gündoğan Mahallesi’nde yeni bir yerin tespiti yapıldı. Bu alan üzerine değerlendirmelerde yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber