banner240
banner237
banner238

BÜYÜK BİRLİK SEÇİME HAZIR

Ses aracı eşliğinde ilçe merkezlerine uğrayan konvoyda milletvekilleri halkı selamladı ve anneler günü münasebetiyle gül dağıtımı yapıldı.
Büyük Birlik Partisi Trabzon milletvekili adayı Oktay Acar; "Parti teşkilatlarımızla birlikte seçim kampanyası sürecinde verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Şehit liderimizin mirasın sahip çıkmak için çalışıyoruz." Bugün Of Beşikdüzü arası yapılan konvoyda Büyük Birlik Partisi İl başkanı Mehmet Aydın, ilçe başkanları ile Milletvekili adayları Mehmet Üçüncü, Kağan Mumcu, Mehmet Yazıcı ve Oktay Acar yer aldı.
Acar; “Bugün önceden almış olduğumuz karar doğrultusunda 14 Mayısta yapılacak olan milletvekilliği Cumhurbaşkanlığı seçimi hazırlığı kapsamında yaklaşık 200 aracın ve bin kişinin katılımıyla konvoy gerçekleştirdik. Coşkulu ve katılımın yüksek olduğu bir konvoy düzenledik. Sahil boyunda Beşikdüzü ve Of ilçeleri arasında gerçekleşti. Değişime Trabzon halkı hazır, Büyük Birlik Partisi olarak İnşallah 14 Mayıs’ta sandıktan güller açacak diyoruz. Trabzon Büyük Birlik Partisi olarak Muhsin yürekliler olarak mecliste şehrimizi milletvekili olarak temsil edilmeyi hedefliyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 14 Mayıs ta yapılacak seçim inşallah vatanımıza milletimize, bayrağımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber