banner240
banner237
banner238

Çebi: 32 okul doğalgazla ısınacak

ÇOCUKLARIMIZ, GELECEĞİMİZ
Ortahisar’a yeni derslikler, yeni okullar kazandırılırken bir yandan da okullarda doğalgaz dönüşüm çalışmasının sürdürüldüğünü kaydeden Çebi, “Geleceğimize yapılan en önemli yatırım eğitime yapılan yatırımdır.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha konforlu ortamlarda eğitim ve öğretimlerine devam etmesi bizim için çok önemli. Her zaman dediğimiz gibi çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların hayata hazırlandıkları bu maratonda şartları ne kadar kolaylaştırırsak, başarılara bir o kadar kolay ulaşacaklarının farkındayız.
YAKINDAN TAKİPÇİSİ OLDUK
AK Parti hükümetlerinin 20 yıllık hizmet geçmişinde geleceğimizin teminatı, çocuklarımız her zaman ilk planda yer almıştır, almaya da devam edecektir. Göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimizdeki eğitim taleplerinin, ihtiyaçlarının yakından takipçisi olduk. Özelikle okullarımızın doğalgaz dönüşüm programına alınmasına özel bir önem verdik. Milli Eğitim Bakanlığımızca sağlanan kaynakla birlikte 32 okulumuzda başlatılan doğalgaz dönüşüm çalışması tamamlanıyor. Şimdiye kadar 24 okulumuzun doğalgaz dönüşümü tamamlandı. Bu okullarımıza doğalgaz verildi.” dedi.
8 OKUL HAFTAYA
Doğalgaz dönüşümü çalışmasında 8 okulun daha doğalgazla ısınacağı bilgisini veren Çebi şöyle devam etti: “Gazi Anadolu Lisesi pansiyonu, 88.Yıl Anadolu Lisesi, Beşirli Anaokulu, Temel Yaşar Çoruh Anaokulu, Atatürk Ortaokulu, Soğuksu İstiklal İlkokulu, Bahçecik İmam Hatip Ortaokulunda doğalgaz kullanımına önümüzdeki hafta başlanacak. Bu okullarımızla birlikte toplamda 32 okulumuzda doğalgaz dönemi başlayacak.”
HAYIRLI OLSUN
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Çocuklarımıza, gençlerimize ve onları emanet ettiğimiz çok değerli öğretmenlerimize yapılan bu hizmet ve yatırımlar hayırlı uğurlu olsun. Bakanlığımıza ve bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber