banner240
banner237
banner238

ÇEBİ: BUNLARA ÜLKE TESLİM EDİLEMEZ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yaptığı açıklamada 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ile 28.Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemine vurgu yaparak “Karşımızda demokratik bir muhalefet yok. Karşımızda, seçimi kazanmak için her yolu mubah gören, her türlü iftirayı atabilen, her türlü yalanı söyleyebilen, hedefleri doğrultusunda tüm şer odaklarla ittifak kurmaktan çekinmeyen, terör örgütleriyle kol kola yürüyebilen bir muhalefet yapısı var. Böyle bir yapıya ülkenin geleceği teslim edilemez.” dedi.
KADER SEÇİMİ
2023 seçimlerinin bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi olduğunu ifade eden Çebi, “14 Mayıs, egemenlik kayıtsız şartsız milletin olsun diyenler ile terör örgütlerine umut bağlayanların seçimidir.
2023 seçimleri, AK Parti’nin, Cumhur İttifakı’nın geleceğinin ötesinde, ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından gerçek anlamda bir yol ayrımını ifade etmektedir.
DÖNÜM NOKTASI
Biz, millet ne diyor ona bakıyoruz. Biz, tarih ne diyor, ecdad ne diyor, istikbal haklarımız neye ihtiyaç duyuyor, onu hissediyor, ona kulak veriyoruz.  Aklımızda sadece Türkiye var, diyoruz. Biz bu seçimde öncelikle, Türkiye’yi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılına atfettiğimiz büyük hedeflerine ulaştırarak, ülkemizin demokrasi ve kalkınma kazanımlarını korumanın peşindeyiz. Unutulmamalıdır ki 2023 Cumhur İttifakı’ndan ziyade ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır.” şeklinde konuştu
AÇIKLAMALARI BİREBİR ÖRTÜŞÜYOR
Seçim sürecinde muhalefetin yaptıkları açıklamalarla terör odakları ile şer güçlerinin açıklamalarının bire bir örtüştüğünü vurgulayan Çebi ,“Terör örgütleri ile şer güçler tüm umudunu 14 Mayıs’a bağlamış. Yaptıkları her açıklama muhalefete destek, muhalefete arka çıkma açıklamasıdır. Kendi ifadeleriyle hain emellerinin karşısında tek engel Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı. 15 Temmuz’da da böyleydi, şimdi de böyle. Türlü hainliklerle, oyunlarla deviremedikleri Türkiye’yi şer birliği yaparak devirmek; bu şekilde özerklik, Kürtçeyi resmî dil, belediyeleri de PKK’ya teslim etmeyi amaçlıyorlar.” ifadelerine yer verdi.
14 MAYIS’TA KAZIYARAK TEMİZLEYECEĞİZ
İlçe Başkanı Çebi, AK Partinin kurulduğu günden bu güne merkezinde milletin olduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Siyasetimizin merkezinde her daim milletimiz olmuştur. Bizler milletimizin çizdiği istikamette yol yürüyoruz. AK Parti iktidarları dönemlerinde hamdolsun terörü bu topraklardan temizledik ancak teröre destek veren bu partilerden temizleyemedik. Aziz milletimizin desteği ile inşallah 14 Mayıs’ta terör destekçilerini de  bu topraklardan kazıyarak temizleyeceğiz.”  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber