Çebi depremzede aileleri ağırladı

PROGRAM DÜZENLENDİ
Ana kademe, ilçe kadın ve ilçe gençlik kolları yöneticileriyle depremzedeleri kaldıkları ikamet ve otellerde ziyaret eden Çebi bugün de depremzede aileleri öğle yemeğinde ağırladı, misafirlerine yönelik deniz turu etkinliği düzenledi. Programa ilçe ana kademe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan ile yöneticiler de katıldı.
HEP BİRLİKTE ZORLU GÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ
Çebi, Ortahisar'daki depremzede ailelerin ilk günden itibaren yanlarında olduklarını belirterek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Devletimiz tüm imkânlarını depremzede kardeşlerimize sunuyor. Her geçen bir gün deprem yaraları sarılıyor. Hızla sürdürülen inşa ve ihya çalışmalarından sonra inşallah zor günleri hep birlikte geride bırakmış olacağız. 
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Ortahisar ilçe teşkilatı olarak bizler de depremzede kardeşlerimizin her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. İlçe ana kademe, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticilerimizle birlikte depremzede ailelerimize ziyaretlerde bulunuyoruz.” 
ENSAR KARDEŞLİĞİMİZ SÜRECEK
Bugün de depremzede ailelerimizi yemek programında ağırlamak istedik. Aynı zamanda deniz turu düzenleyerek ailelerimize moral vermeye çalıştık. Bundan sonra da şehrimizde ensar kardeşliğimizi sürdüreceğiz. Davete katılan tüm depremzede kardeşlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber