banner240
banner237
banner238

Çebi Türkiye’ye muhalefet bizim kırmızı çizgimizdir.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “AK Parti’ye değil Türkiye’ye muhalefete karşıyız. Türkiye’ye muhalefet, bizim kırmızı çizgimizdir.” dedi.

İFTİRA ÇUKURUNDA BOĞULACAKLAR

Muhalefetin söylemleriyle yalan ve iftiranın üretim merkezi haline geldiğini söyleyen Çebi, “Bilinmelidir ki her attıkları çamur, yüzlerine yapışmaktadır. İftiraları, aziz milletimizin gönlünde karşılık bulmamaktadır. Milletimiz zamanı geldiğinde bu yalanlara yanıtını verecek, iftira çukurunda boğulacaklardır.” ifadelerini kullandı. 

ÜLKE ÇIKARLARINA MUHALEFET

Çebi, muhalefetin siyaseti “ülke çıkarlarına muhalefet” üzerine inşa ettiğini, bunun da ülke çıkarlarına ihanet anlamına geldiğini vurgulayarak şöyle devam etti: “Yol gösterici muhalefet her zaman kabulümüzdür, milletimizin çıkarınadır. Bunun dışında kişisel çıkarlarını siyasete alet eden asılsız iddia ve ithamlarda bulunarak ülkemizin önüne ayak bağı oluşturan bir muhalefet anlayışını kabul etmiyoruz. Her türlü iftira ve karalamalarını kendilerine iade ediyoruz. İftira ve yalan üzerine inşa ettiklerine siyaset diyorlarsa yanılıyorlar. Bunun adı siyaset değil, müptezelliktir.” 

KIRMIZI ÇİZGİMİZ TÜRKİYE’YE MUHALAFET

Çebi, şunları söyledi: “19 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülke çıkarlarımızı ulvî hakikat görüp, emir telakki ettik. Milletimizin ortak paydası birleştirici halkası olduk. Sorumluluğumuza binaen Türkiye’nin aydınlık yarınlarını her şeyin önünde görüyoruz. Ülkemizim çıkarları her şeyin önündedir. Türkiye’ye muhalefet, bizim kırmızı çizgimizdir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber