banner240
banner237
banner238

Çebi’den dur durak yok

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, saha ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile birlikte Çukurçayır Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çebi vatandaşlarla yakından ilgilendi, istek ve talepleri tek tek not etti.


ÇUKURÇAYIR’A ÇIKARMA 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Çukurçayır Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Saha ziyaretine AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi, Çukurçayır Mahalle Başkanı Ümit Saka ve yönetimi katıldı. Çebi ve beraberindeki heyetin ilk durağı Çukurçayır Muhtarlığı oldu. Çukurçayır Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkut’tan mahalle ile ilgili genel bilgiler alan Çebi ve beraberindeki partililer ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 


ŞEHRİMİZ BÜYÜYOR
Yerelde muhtarların üstlendiği görevin önemine işaret eden Çebi, “Muhtarlarımız bizlerin yerelde gözü, kulağı, eli ve her şeyi. Vatandaşlarımız yerelde her hangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kaldıklarında ulaşabilecekleri ilk merci muhtarlıklarımızdır. Bizler de muhtarlarımızla birlikte vatandaşımızın istek ve taleplerine en kısa sürede ulaşıyoruz, sorunları yerinde çözüme kavuşturuyoruz.” Dedi.  AK Parti iktidarı döneminde Ortahisar ve Trabzon’un çok büyük hizmetlere kavuştuğunu kaydeden Çebi, “Ancak şehrimiz her geçen gün büyüyor, gelişiyor.  Buna bağlı olarak yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bizler de AK Parti idarecileri olarak istek ve taleplerin çözümü noktasında yetkili mercilerle istişare ve diyalog halindeyiz.” diye konuştu.


GÖNÜL RIZASINA TALİBİZ 
Mahallede her bir kişinin sorun ve talebini kendi sorunu olarak gördüklerini ifade eden Çebi, “AK Parti hareketi siyaset sahnesine çıktığı ilk günden bugüne sürekli hizmet odaklı biz siyaset gütmektedir. Bizleri diğer siyasi hareketlerden ayıran en büyük farklı nokta da budur. Bizler vatandaşımızın, halkımızın gönül rızasına talibiz. Vatandaşımızın gönül rızasını kazanmak, gönlüne girmek AK Parti’nin temel hedefi, çalışma prensibidir.” dedi.


GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYORLAR
Çebi, AK Parti’nin girdiği her seçimden halkın üstün desteğiyle zaferle ayrılmasının arkasında halkın gönül rızası olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti: “Her zaman söylediğimiz gibi bizim en büyük ve tek gücümüz halkımızdan aldığımız güçtür. Ancak birileri özellikle bu günlerde yüzünü halk yerine emperyalistlere, çıkar odaklarına ve dış mihraklara bağlamış. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hem bölge hem de dünya da Türkiye masaya yumruğunu vurmakta, çıkarlarını korkusuzca savunmaktadır. Türkiye’nin dış mihraklara, emperyalist güçlere bağlı kalmasını isteyen, Türkiye’nin lider ülke olmasını istemeyen güruh çeşitli oyunlarla, algı yönetimiyle sözde siyaset yapmakta, ülkeye ihanet etmektedirler. Bunlara izin vermeyeceğiz. Nasıl ki 15 Temmuz’da bir ve bütün olarak izin vermediysek yine aynı şekilde karşımıza çıkan, çıkacak her türlü engeli, oyunu bozacağız. Buna gücümüz yeter.”


ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
Çukurçayır Mahallesi’ne kendilerine gösterilen ilgi ve coşkuya teşekkür eden Çebi, “Gittiğimiz her yerde AK Parti’ye, AK davaya vatandaşlarımızın teveccühünü gördükçe çalışma şevkimiz, gücümüz daha da artıyor. Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. 2023’te güçlü, müreffeh bir Türkiye için 2023 hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Sizlerin desteği ve teveccühü ile AK Parti şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da tarih yazmaya devam edecektir.” diye konuştu.  İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, saha çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyerek programa katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Çukurçayır Mahalle Muhtarı Hüseyin Erkut, AK Parti Çukurçayır Mahalle Başkanı Ümit Saka ile mahalle yönetimine teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber