banner240
banner237
banner238

Çebi’den teşekkür ziyaretleri

Çebi, “Aziz milletimizin kararıyla Türkiye için istikamet Türkiye Yüzyılı’dır. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.
ÇEBİ’DEN DUR DURAK YOK
Seçim öncesi oldukça yoğun bir çalışma dönemi geçiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrasında ilçe yöneticileriyle birlikte teşekkür ziyaretlerine başlayan Çebi,  her gün Ortahisar’ı adımlıyor. Meydan Parkı, Kunduracılar ve Kahramanmaraş Caddesinin ardından Çukurçayır mahallesinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Çebi, teşekkür ziyaretlerine Pelitli Mahallesiyle devam etti.
HEMŞEHRİLERİMİZ TÜRKİYE YÜZYILINI TERCİH ETTİ
İlçe Başkanı Çebi, AK Parti’nin hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta Ortahisar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti kadrolarına büyük bir teveccüh gösterdiğini söyleyerek “Seçim kazananı aziz milletimiz olmuştur. Aziz milletimiz; hizmeti, yatırımı, içeride ve dışarıda güçlü bir ülke olmayı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümeyi tercih etti.” dedi.
HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ
AK Parti’nin 21 yıllık iktidarının altında yatan temel etmenlerden birinin de her an milletle bir arada bulunmak olduğunu kaydeden Çebi, “AK Parti’nin kuruluşundan bugüne AK Parti kadroları her zaman milletimizin yanında olmuştur. Kazanılan tüm başarılar, elde edilen tüm zaferlerde birlik, beraberlik, gönül bağı vardır. Bizler de AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi olarak seçimden sonra mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Hem esnaf hem de vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Seçim için teşekkür ediyor, varsa istek ve taleplerini dinliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
HER BİR MAHALLEYİ ZİYARET EDECEĞİZ
Çebi, mahallelere düzenledikleri ziyaretleri bundan sonra da devam edeceklerini söyleyerek şunları söyledi: “Bizler her şeyden önce aziz milletimizin duasına talibiz, her daim bir arada olmaya gayret ediyoruz. Seçim sonrası Ortahisar’ımızın her bir köşesini ziyaret edip hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber