CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Tamer AYDIN ''İlçemiz Hala Eğitimci Kimliği İle Bilinmektedir''

İlçemiz hala eğitimci kimliği ile anılıyorsa bunu Cumhuriyet’i kuranlara ve Cumhuriyet’in kurucu partisi olan CHP’ye borçludur. Bu alandaki en önemli hedefimiz ilçemizin misyonuna ve vizyonuna yakışacak bir fakülte ile eğitimle anılan geçmişimizi taçlandırmaktır. Beşikdüzü’müzü seven her hemşerimizin enerjisini bu yönde yoğunlaştırması gerekmektedir. Bu çaba tüm siyasiler tarafından, siyasi çıkar hesabı yapmadan sürdürülmelidir.

Son bir yıl içinde dünyayı kasıp kavuran pandemi, ülkemizi de olağan üstü düzeyde olumsuz etkilemiştir. Buna bir de ülkenin kötü yönetilişi eklenince yaşam koşulları katlanılamayacak düzeye çıkmıştır. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Hukuksuzluğun, demokrasiden uzaklaşılmışlığın , liyakatsizliğin pik yaptığı zorlu bir dönemden geçiyoruz. Tüm bunlara rağmen Beşikdüzü’müzü yaşanılır, şirin bir ilçe yapmanın elimizde olduğunu unutmayalım. Yeter ki tüm siyasiler ayırım yapmaksızın Beşikdüzü’ne hizmet etmeyi kendilerine rehber edinsinler.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Beşikdüzü Halkı 5 (beş) yıl ilçemizi yönetecek Belediye Başkanı ve 15 (on beş) kişilik Belediye Meclisine görev verdi. Bu görev kutsaldır, laikiyle yerine getirilmelidir. Beşikdüzü’nün sorunlarını çözme sorumluluğunda olanların enerjisini sosyal medya atışmalarına değil, sorumluluklarını yerine getirmeye harcamaları gerektiğine inanıyoruz. Yoksa biriken ve çözüm bekleyen sorunların vebali altında ezilirsiniz. Biz, CHP İlçe yönetimi olarak Beşikdüzü Belediyesi’nin tüm çalışanları ile birlik ve beraberlik içinde bu sorumluluğu yerine getireceğine inancımızı koruyoruz. Biz CHP İlçe Yönetimi olarak Belediye Başkanı ve Meclis üyelerinin sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için her türlü desteğe her zaman olduğu gibi, koşulsuz hazırız.

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların hiç kimseye ve hiçbir siyasi partiye yarar sağlamayacağı gibi Beşikdüzü’müze zarar verdiğini herkesin, her siyasinin bilmesini isteriz. Yine sosyal medya üzerinden Genel Merkezimizi, İl ve İlçe yönetimimizi göreve davet etmelere tanık olduk. Bilinmelidir ki söz konusu yönetimleri göreve, ancak ve ancak CHP’nin yetkili kurulları davet edebilir. Herhangi bir kişi, kurum ya da siyasi anlayış bu daveti yapamaz. Çünkü böyle bir davete, hiç kimsenin yetkisi yoktur, haddi de değildir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber