CHP MAÇKA İLÇE BAŞKAN ADAY ADAYI KOÇHAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maçka Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Temel Koçhan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Koçhan, çalışmalarını yalnızca delege bazlı yürütmeyerek tüm üyeleri ziyaret ediyor. Esiroğlu ve Atasu mahallelerinde yoğun ilgiyle karşılanan Koçhan, sadece parti delegelerinden değil, halktan da büyük destek alarak mahalle sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanıyor.

Ziyaretlerinde “doğal delege seçilmiş”, “delege” veya “il delegesi” gibi sıfatları kabul etmeden tüm partililerle kucaklaşan Koçhan, Maçka’nın özlediği birlik ve beraberlik ruhunu yeniden canlandırdığını belirtiyor. Bu birlikteliğin kendisine ve ekibine büyük bir heyecan ve sorumluluk yüklediğini ifade eden Koçhan, yükümlülüklerinin farkında olduğunu ve bu bilinçle hareket ettiğini vurguluyor.
Projelerini tanıtarak Maçka için yenilenmenin önemini anlatan Koçhan, “Her şey Maçka için” diyerek değişime olan inancını dile getiriyor. Ezberleri bozan bir anlayışla yola çıkan Koçhan, iddialı bir seçim süreci yürütüyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’ne dair düşüncelerini paylaşan Temel Koçhan, şu ifadeleri kullandı:
“Sevgililer Günü olarak anılsa da ben sevginin sadece bir günle sınırlı olmadığını düşünüyorum. Sevgi, yalnızca bugün hatırlanacak bir değer değildir. Ayrıca sevgi, sadece bir sevgiliye duyulan bağlılıkla da sınırlı değildir. Benim bir kızım var ve eşimle birlikte başta kızım olmak üzere sevgi bağı kurduğumuz, kuracağımız herkesin gününü kutluyorum.”

CHP MAÇKA İLÇE BAŞKAN ADAY ADAYI KOÇHAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.