CHP Trabzon İl  Başkanı’ndan Şalpazarı’na Ziyaret

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı çalışmalarına hız veren Trabzon CHP İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz bu gün İl yöneticileriyle beraber Şalpazarı CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran ve partilileri İlçe binasında ziyaret etiler.
Akabinde CHP İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz, ve Şalpazarı CHP İlçe Başkanı Erdoğan Kıran Şalpazarı İYİ Parti İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında her iki İlçe başkanı ve çalışma arkadaşlarından bilgi aldı.
CHP İl Başkanı Nurcan Aşcı Demiröz Cumhurbaşkanlığı saha çalışmalarına geçen hafta Trabzon’un Tonya İlçesinden başladığını ikinci ilçe saha çalışmalarına da Şalpazarı’nda devam eden Demiröz Şalpazarı CHP ve İYİ Parti İlçe başkanında hazır bulunduğu partilerle beraber Şalpazarı’nda saha çalışmalarında bulundu.  

Trabzon CHP İl Başkanı Nurcan Aşcı  Demiröz  Şalpazarı Yerel Basını Şalpazarı Ses Gazetesini de ziyaret ederek programını tamamladı. Başkan Demiröz Cumhurbaşkanlığı seçimleri çalışmalarına Tonyadan verdiği seçim startını Şalpazarı’yla devam  ettiklerini mart ayının 21’inde de Millet ittifakını oluşturan  Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçtaroğlunun Trabzon’a geleceği bilgisini gazetemiz editörüyle paylaştı. Trabzon CHP Nurcan Aşcı  Demiröz  bende Büyükliman Bölgesinin Beşikdüzü Akkese evladıyım tüm Bölge halkından destek bekliyorum dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber