CHP’li Pekşen’den sosyal medya paylaşımına yalanlama

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı sosyal medya hesaplarından isminin kullanılarak paylaşımlarda bulunulması üzerine bir açıklama yaparak bu paylaşımları yalanlayan CHP Parti Meclisi Üyesi Pekşen

“Bazı sosyal medya hesapları tarafından, ‘CHP milletvekili Haluk Pekşen paylaşımıdır’ denilerek şahsımla hiçbir şekilde alakası olamayan paylaşımlarda bulunulmaktadır.

AKP’nin Cumhurbaşkanlığı yardımcılığına atayacağı isimlere, Türkiye’nin bölünerek 4 eyalet tipi bölge yüksek valiliği kurulacağı ve buralara vali olarak atanacak kişilerin isimlerine yer verilen bu paylaşım tamamen asılsız ve uydurmadır.

Bahsi geçen paylaşımda yer verilen konularla ilgili ne basın yayın organlarında ne de resmi sosyal medya hesaplarımdan şahsım tarafından böyle bir açıklama ya da paylaşımda bulunulmamıştır.

Birkaç ay önce de tamamen asılsız olan aynı içerikteki paylaşımla bilgi kirliliği yaratılmak ve kamuoyu manipüle edilmek istenmiştir. O tarihte de yaptığımız açıklamayla bu tür bir paylaşımın şahım tarafından yapılmadığını ve dikkate alınmaması gerektiğini belirterek bu paylaşımı yalanlamıştım.

Ancak daha önce yalanladığım bu paylaşımın bugünlerde yeniden dolaşıma sokulduğunu ve şahsım üzerinden Türkiye gündemine taşınmaya çalışıldığını görmekteyiz.

Şahsım üzerinden gündem yaratmaya yönelik bu tür maksatlı girişimlerin takipçisi olacağımı, şahsım ve resmi sosyal medya hesaplarım üzerinden yapılan açıklamalar dışındaki hiçbir açıklamanın dikkate alınmamasını kamuoyunun bilgisine sunarım.” dedi.

CHP’li Pekşen’den sosyal medya paylaşımına yalanlama
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.