CORA HER YERDE

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, yaz programları kapsamında dün Trabzon’un Çaykara İlçesini ziyaret etti. Ağustos ayında kimi ilçeyi 2 defa ziyaret eden CORA, dün 12. ilçe programını gerçekleştirdi.

Beraberinde Çaykara İlçe Başkanı Muhammet SELÇUK, Belediye Başkanı Hanefi TOK ve teşkilat mensupları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Işıklı Mahallesi’nde pazar yerini ve esnafı tek tek selamlayan CORA, “AK Parti sürekli milletle diyalog kuran, sahada koşan, hizmet üreten, sorun çözen ve bu yüzden milletin gönlünde yer bulan siyasi bir harekettir. Bizim alamet-i farikamız milletimizle hemhal olmamız, derdine derman olmamızdır. Teşkilat mensuplarımızla birlikte milletimizle iç içeyiz. Sürekli sahada olan, vatandaşları ziyaret eden bir anlayışla hareket ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çaykara’ya yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi paylaşan CORA, “Kentsel Dönüşüm kapsamında 85 konut ve 45 dükkan, Alt gelirli aileler için TOKİ tarafından 72 konut yaptık. Yine kentsel dönüşüm kapsamında Terminal, düğün salonu, gençlik merkezi ve otopark inşa ettik. Yeni ulaşım yolu, bisiklet ve turizm yolu yaptık. 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve 2 adet mezbahane inşa ettik. 97.000 metreküp yol betonladık. 64.000 ton yol asfaltlama çalışmamız oldu. Uzungöl’den Işıklı Mahallesi’ne kadar her alanda hemşehrilerimize hizmet ettik. Hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber