CORA MAÇKA’YI ARŞINLADI

Ardından sanayi sitesini ve pazar yerini ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Onların taleplerini dinledi. 

KAYNARCA İLKÖĞRETİM OKULU ANAOKULU OLSUN

CORA’nın ilk durağı Kaynarca Mahallesi oldu. Yol ve su taleplerini dinledi. Konularla ilgili ilgili genel müdürleri ve kurumları arayarak sorunların çözülmesini istedi. CORA, ardından uzun yıllar bölgede birkaç mahalleye hizmet eden Kaynarca İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu. Mahallenin okulla ilgili taleplerini dinledi ve konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER’le görüştü.

CORA, “Uzun yıllar bu bölgeye hizmet eden Kaynarca ilköğretim okulu kapandı. Okulun kapanmasıyla birlikte köyden kente göçlerde hızlandı. Burada yaşayan her bir vatandaşımız milli eğitim bakanlığımızın başlattığı proje kapsamında köy okulumuzun yeniden açılmasını talep etmektedir. Bayrağımız indi, okulumuzun çatısı çöktü, morallerimiz bozuldu. Kaynarca ilköğretim Okulu’nun açılması en azından anaokulu seviyesinde açılması tersine göçü başlatacaktır. Bu sayede okul yeniden öğrenci sesleri ile cıvıl cıvıl olacak, köyümüz şenlenecek, vatandaşlarımız mutlu olacaktır.” ifadelerini kullandı. Bakan ÖZER, konuyla ilgili çalışacaklarını söyledi.

Ardından Maçka Sanayi Sitesini ve pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşan CORA, “AK Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurmuş, kumaşını milletimiz dokumuş, tabelasını milletimiz asmıştır. Bizim siyasetimizde milletimizi dinlemek, sorunlara çözüm üretmek vardır. AK Parti, 21 yıllık bir parti olsa da aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. Bizim yolumuz halk yoludur, bizim yolumuz Hak yoludur. İnandığımız yolda yürüdük, yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber