CORA SAHAYI BIRAKMIYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonununda ve Genel Kurulda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Trabzon’da da saha çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Yaz programlarında Trabzon’da her bir mahalleyi, caddeyi, sokağı tek tek gezen, düğünlerde, cenazelerde, açılışlarda vatandaşla birlikte olan CORA, Ankara-Trabzon atası mekik dokuyor.

Saha programları kapsamında Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çarşı Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CORA, taleplerini ve sorunlarını not aldı.

ŞEHİR HASTANESİNİ TAKİP EDİYORUZ

Vatandaşların Mahmut Goloğlu Caddesi’nde kaldırımların genişletilmesi ve bozulan yerlerin onarımı için gelen talepleri ilgili kurum müdürlerine iletti. Bozulan yerlerin acil onarımını istedi. Pandemi sonrası artan fiyatlardan dolayı yüklenici firmanın tasfiye ettiği Şehir Hastanesi ihalesinin ne zaman yapılacağına yönelik vatandaşların sorusu üzerine CORA, “İhale sürecini yakından takip etmekteyiz. Ekim ayında ihaleye çıkmasını bekliyorduk ancak adli ve bürokratik olaylardan dolayı süreç uzadı. Yaptığımız görüşmelerde kasım ayı içerisinde ihalesinin olacağını söylediler. Konuyu takip ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜ SORUMLULUĞUMUZU ARTIYOR

Gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan CORA, “Güler yüzlü esnafı, her sokağında ayrı bir tarih barındıran dükkanları, bakırcıları, köşe başlarındaki simitçileri, her daim kalabalığı ve arnavut taşlı sokaklarıyla Çarşı Mahallesi’ni ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle, esnafımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Vatandaşlarımızın teveccühü sorumluluğumuzu artırmaktadır. Şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha önce de söyledim; önemli bir eşikteyiz. Türkiye’nin hedeflediği noktaya ulaşmasına az kaldı. Şu anda büyük ve güçlü Türkiye’nin doğum sancısını yaşıyoruz, doğumunun mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Bunun için bir ve beraber olmamız lazım. Şunu görüyorum ki milletin umudu da muhattabı da yine AK Partidir. Sorunu çözecek olan AK Parti’dir. Dünyadaki sorunları çözecek olan lider Recep Tayyip ERDOĞAN’dır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber