CORA, Sürmene’deydi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Trabzon’un Sürmene İlçesindeydi. Hukuk bürosu açılışına katıldı, Şehit Muhammet Fatih Safitürk İlkokulunda öğrencilere kitap dağıttı, Çarşı Mahallesi, Orta Mahalle, Çamlıca Mahallesi ve Sahil Caddesi’nde vatandaşları ve esnafı ziyaret etti. 

CORA’nın bu ziyaretine AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin AZİZOĞLU, Belediye Başkanı Rahmi ÜSTÜN ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Milletvekili CORA, “Yaz programlarımız kapsamında tüm ilçelerimizi daha önce iki kez tek tek dolaşmıştık. Eylül ayında eksik program yaptığımız ilçelerimizi ziyaret etmeye, esnafımızla selamlaşmaya, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Köylerimizde, şenliklerde, etkinliklerde, düğünlerde, cenazelerde vatandaşımızla beraber oluyoruz. Sürmene ilçemizde de tek tek esnafımızı ve vatandaşımızı ziyaret ettik. Esnafımızla ve vatandaşımızla birebir görüşme imkanımız oldu. Sorunları birinci ağızdan dinliyoruz anında çözüm üretmeye çalışıyoruz.Bugün yaşanan ekonomik sürecin piyasaya yansıması sonucu raflarda fiyatların değişmesi artan enerji maliyetleri nedeniyle oluşan enflasyon ve bunun alım gücüne etkisini biliyoruz. Yine küresel belirsizliklerin, krizlerin, savaşların olduğu bir dönem içerisinde arz talep dengesi bozuldu, tedarik zinciri koptu, ticaret savaşlarının fiili çephesinin içerisinde bizatihi tüm dünya etkilenmektedir. Son tahıl krizi bunun en önemli göstergelerinden biridir. Bunu belki de doğal gaz krizi takip edecektir. Tabi ki Türkiye de bu süreçten  etkilenmiş durumdadır. Biz bu sıkıntılardan vatandaşımızın en az derecede etkilenmesi için büyük bir mücadele ortaya koyacağız. Üreticimizin, çiftçimizin, sanayicimizin esnafımızın yanında olacağız. Vatandaşımızın böyle dönemlerde yanında olmak, onları dinlemek ve piyasadaki olumsuz görüntülerin kaynaklarını birebir yerinde görmek, birebir tespit etme noktasında çok faydalı programlar gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bu bize şunu gösteriyor; milletin sorununa duyarsız kalmayacaksın. Milletin gözünün içine  bakıp, kulağımızı millette olacaktır. Bu şekilde en doğru bilgiye ulaşıp yetkili yerlere millet adına tercüme ederek doğru bir şekilde siyaset yaptığımız düşünüyoruz. Sürekli milletimizle temas halindeyiz. Vatandaşımız bizi yine umut olarak görüyor. AK Parti siyaseti milletle beraber yapıyor. Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir. AK Parti’nin de kurulduğu 2001'in Ağustos ayından bugüne kadar siyasetteki varoluş gayesi budur. Yani bir sorun var ama bunu çözecek olan parti AK Parti, çözecek lider de Tayyip Erdoğan’dır.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber