banner240
banner237
banner238

Deniz: “Amacımız Rize’mize ve ülkemize hizmet etmektir” dedi. 

İl Başkanı Saltuk Deniz’in milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılmasından sonra İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kanbur İl Başkanı olarak seçilmişti. Yapılan bu seçimin ardından CHP Rize İl örgütü uzun süredir sürdürdüğü çalışmalarını kesintisiz ve aynı yoğunlukta devam ettiriyor. Yeni İl Başkanı Tahsin Kanbur ve Milletvekili aday adayı Önceki Dönem İl başkanı Saltuk Deniz birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Güneysu ilçesinden başlayan çalışmalar Derepazarı, İyidere, Çayeli ve Rize Merkez de yapılan ziyaretlerin ardından bugünde Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerine yapılan ziyaretlerle devam etti. 
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Tahsin Kanbur “ Çalışmalarımızı örgütümüzün Milletvekili adayı olması için aldığı karar ve verdiği destekle Milletvekili Aday Adayı olmak için İl başkanlığından ayrılan önceki dönem il başkanımız Saltuk Deniz’le birlikte aynı yoğunlukta sürdürüyoruz. CHP Rize İl örgütü en iyi çalışan parti örgütlerinden birisidir. Birlik ve bütünlük içinde, hiyerarşik yapıya uyarak disiplin içinde çalışan, örgüt içi çekişmelerin ve tartışmaların olmadığı bir yapıdır. Bunu bozmadan, bozulmasına izin vermeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bizim Rize’ye ve ülkemize sözümüz var. 4 yıl önce kamuoyuna bir söz vermiştik ve Rize’den CHP olarak en az Bir(1) Millet ittifakı olarak da en az İki (2) vekil çıkaracağız. Bu hedefimizi gerçekleştireceğiz buna olan inancımız tamdır. Çalışmalarımızı bu kararlılıkla sürdürüyoruz”
Milletvekili Aday Adayı olmak için İl Başkanlığından ayrılan önceki dönem İl Başkanı Saltuk Deniz “İl Başkanımız Tahsin Kanbur başkanlığında ve koordinasyonunda İlçe Başkanlarımızla birlikte Çalışmalarımızı bir aksama olmadan aynı yoğunluk ve tempo ile sürdürüyoruz. Çünkü görevden ayrıldıktan sonra nasıl çalışacağımızı ve süreci nasıl yöneteceğimizi de önceden konuşmuş ve planlamıştık. Çalışmalarımızı önceden olduğu gibi şimdide hep birlikte sürdürme kararı almıştık. Bunu da uyguluyoruz. CHP Rize İl örgütü olarak amacımız Rize’mize ve ülkemize hizmet etmektir. İl Başkanlığımız süresince Rize’de neyi söylemişsek, hemşerilerimize neyin sözünü vermişsek iktidara geldiğimiz de onları yerine getirmek için hep birlikte çalışacağız. Çay tarımı, Çaykur, Çaykur’ da çalışan mevsimlik işçilerin kadro sorunu, Çevrenin ve doğanın yani yaşam alanlarının yağma edilmesi, İşsizlik, Eğitim, Sağlık, İşçinin, Memurun, Çalışanın, Esnafın, İş adamlarının sorunları, Kadın ve Çocuk hakları konusunda yani ilimizdeki tüm toplumsal, sosyal ve ekonomik sorunların çözülmesi için mücadele edeceğiz.  Rize’nin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi ile ilgili stratejik planlar yaparak bunların hayata geçmesini sağlayacağız ve Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını Demokrasi ile taçlandıracağımız Türkiye için Rize’den de destek ve katkı vereceğiz.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber