Dindarların ahlakı bozuldu, diğerleri dinden soğudu!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin Antalya’da düzenlenen yeni üye katılım şöleni programına katıldı.

BTP lideri Baş, yoğun katılımın olduğu programda partiye yeni katılan vatandaşlara rozetlerini taktı.

Sevilen sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ın şiir dinletisinin de yer aldığı programda konuşan Hüseyin Baş, gündeme dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

BTP Genel Başkanı şöyle konuştu: “Seçimden önce Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Faizde nas vardır. Benden başka bir şey beklemeyin. Ben bunun dışında bir hareket yapmam’ dedi. Seçimden sonra ise döndü dolaştı yine faizi artırdı. Bakın beni rahatsız eden şeyi söyleyeyim size; ben bir hükümetin faiz indirmesini veya faiz yükseltmesini, ekonomide attığı adımları beğenebilirim, ya da beğenmeyebilirim, bu başka bir konu. Ama sen çıkıp aldığın bir kararı dine bağlayıp, bu konuyu ‘Dini hüküm var, bu yüzden bu kararı alıyorum’ diye anlatıp, sonra dönüp o kararın aksine adım attığında sen bu ülkede yaşayan bütün Müslümanlara, ‘İşinize geldiği zaman Müslüman gibi olun, işinize gelmediği zaman bütün hükümlerini terk edin’ demiş oluyorsun. Yani ‘dindar nesil yetiştireceğiz’ diye yola çıkan sen, dindar neslin ahlakını bozuyorsun. Dindar nesli dürüst olmayan, menfaatine göre iş yapan, dün başka bir şey bugün başka bir şey söyleyen adama çeviriyorsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber