banner240
banner237
banner238

DIŞ GÜÇLERİN İŞİ.!!!

2021 yılı Türkiye Cumhuriyeti bütçe büyüklüğü; giderler 1 trilyon 346 milyar lira, gelirler 1 trilyon 101 milyar lira olarak hesaplandı. Yani bütçe açığı 245 milyar lira ve bütçe büyüklüğü bugün itibari ile 100 milyar dolar olarak hesaplanmaktadır.

Şimdi basit bir hesap yapalım. Üst düzey yöneticilerin her görev değişimlerinde yenilenen on bin adet ultra lüks makam odası, lojman adı altında özel konak, en az üçer adet üst segment araç ve yine yaklaşık diğer kurumlar için 350 bin makam aracı, her bakanlığa özel uçak, başkana ve ailesine ait 8 özel uçak, 2 helikopter ve de yazlık, kışlık, tatillik, dinlenmelik, ağırlamalık saraylar, bu hizmetler için yüzbinler…

YANİ TEMSİLDE TASARRUF OLMAZ.

82,274 nüfuslu diğer havaalanlarına mesafesi 1 saat olan Bayburt’ta 2 milyon yolcu garantili olduğu söylenen fakat garantili olmadığı, 258 milyon bütçe ayrıldığı, 2018 yılı itibari ile yükleniciye herhangi bir ödeme yapılmadığı öğrenilen yandaşlara yaptırılan hava alanı, buna benzer şekilde yaptırılan şehir hastaneleri, köprüler, yollar olduğu ortaya çıkmıştır. Bu yandaşlar ve diğer paydaşların Londra’da sokaklar satın almak için yurt dışına çıkardığı para miktarı 2020 yıl sonuna göre 301,4 milyar ABD doları iken halka söylenen fiyat artışlarının, kur artışlarının ve cari açıkların sebebi DIŞ GÜÇLERİN İŞİ!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber