Gece uyumayan tek aday

Araklı halkının gönlünde adeta taht kuran genç adayı Mesut Demirtürkoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gece mesailerine hız kesmeden devam ediyor.

Araklı gençleri ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten genç aday Demirtürkoğlu, gece çalmadık kapı, girmedik ev bırakmıyor.

Bugüne kadar Araklı için kim hizmet etmişse hepsine teşekkür ediyorum diyen Demirtürkoğlu; “Bundan sonra Araklı’da bir değişim olacaksa bu değişimin adresi gençler olacaktır. Gençlerin adreside, Bağımsız Türkiye Partisi’dir” şeklinde konuştu.

Araklı için herkese dokunan projelerle halkın karşısına çıktıklarını ifade eden Mesut Demirtürkoğlu, bu projelerin sadece ve sadece, Bağımsız Türkiye Partisi’nin parti programında yer alan,” Milli Ekonomi Modeli” tezinde yer aldığına dikkat çekti.

Projelerin tamamının vatandaşların güncel hayatını ilgilendirdiğini aktaran BTP Araklı adayı Mesut Demirtürkoğlu, bunların en başında gençlerin istihdamı için yapılması öngörülen projeler olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca sosyal Belediyecilik anlayışı il ihtiyaç sahibi her aileye, düzenli olarak gıda desteğinin verileceğini ileri süren Demirtürkoğlu, İlçede bulunan küçük ve büyükbaş hayvanların tüm veterinerlik hizmetlerinin de Belediye tarafından üstlenileceğini söyledi.

İhtiyaç sahibi tüm hastaların masraflarının da Belediye tarafından giderileceğini ifade eden Mesut Demirtürkoğlu,  ayrıca ev yapımında maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlarımıza, Belediye hizmetleri olarak destek olunacağını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber