Gençlik Kolları 6 olağan kongresi

İl Gençlik Kolları Kongresi ile birlikte yeniden harekete geçtiklerini ifade eden Küçükali "Bizler kongremiz ile birlikte yenilenme ve tazelenme sürecini gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedefleri için gece gündüz demeden hiç yorulmadan koşacağız, mücadele edeceğiz. Gençlik Kolları olarak üzerimize düşen tüm vazifeleri layıkıyla yerine getirme gayretiyle bütün Trabzonlu genç kardeşlerimize ulaşarak davamıza yeni bir ivme kazandıracağız. 'Gençlik önde yürür inandığı yolda yürür" diyerek en önde partimizi sırtlayacağız inşallah."dedi. 

Kongreye katılımlarından dolayı bütün gençlere teşekkür eden Küçükali "Kongreye katılan bütün genç kardeşlerimizle birlikte adeta bir şölen yaşadık. Ayrıca teşrifleriyle bizleri onurlandıran Değerli dava büyüklerime; Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Cengizhan Güngör, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeleri Emrullah Kırkpınar, Kübra Yüceer, Halil İbrahim Alegöz,  İl başkanım Dr. Sezgin MUMCU, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem SÜRMEN, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, önceki dönem Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Milletvekili adayı Vehbi Koç ve Selçuk Çebi önceki dönem Gençlik Kolları Başkanlarımız Selahattin Çebi, Murat Alkan, Mehmet Karaoğlu ve Halim Yılmaz’a delegelerimize teşkilat mensuplarımıza ve hassaten teşekkürü borç bildiğim davamızın kıymetli büyüğü yazar Sadık ALBAYRAK’ a cani gönülden teşekkür ederim" 

Bu zamana kadar birlikte görev yaptığımız tüm kardeşlerimizede ayrıyetten teşekkür ederim. Biz geçmiş dönem il başkanlarımızla sürekli istişare ediyor, geçmiş hafızayı unutmuyor onların tecrübesinden yararlanarak kadrolarımıza yeni arkadaşları ekleyerek daha güçlü bir şekilde ilerliyoruz. İyiki varsınız inşaalah hep birlikte daha güçlü yarınlara diyerek katılımcılara dua eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber