HALKIN SEVGİSİNİ, DESTEĞİNİ VE GÜVENİNİ ALDI

Yoğun bir programı olan Serkan Özdemir; vatandaşlarla daima bir araya geliyor, muhtarlarla istişareler yapıyor, belediye başkanlarını, il ve ilçe başkanlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve şehrin her mahallesini tek tek ziyaret ediyor, Ramazan Ayı vesilesiyle teravih programlarına katılıyor. Halkın desteğini, sevgisini ve güvenini tam manasıyla sağlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Serkan Özdemir, vatandaşların talep ve isteklerini tek tek dinleyerek not ediyor.

AK Parti’de görev aldığı süre boyunca ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığılığı yaptığı dönemde iş bitirici kimliği ile tanına Serkan Özdemir, daima çözüm odaklı çalışmalar yapıyor.

ÖZDEMİR, GENEL MERKEZDE

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde milletvekilliği görevine talip olan AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Serkan Özdemir, bugünlerde Ankara’ya Genel Merkez’e mülakat için gitti. Alınan bilgiye göre Ankara Genel Merkez, Serkan Özdemir’in çalışma usulünü, sorunlara, şehre hakim oluşunu, vatandaşlarla olan diyaloğunu ve iş bitirici kimliğini beğeniyor.

Samimiyet ve alçakgönüllülüğüyle vatandaşların sevgisini kazanan Özdemir’in milletvekili olduğu takdirde şehre büyük katkısı olacaktır.

Trabzon’un desteğini alarak Genel Merkez’in yolunu tutan aday adayı Serkan Özdemir, ’Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin. Ben tüm samimiyetimi ortaya koyarak istifa ettim ve milletvekili sıfatı ile hizmet etme arzusundayım. Halkımızdan son kez oy isteyen dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu ülkeye hizmet etmek istiyorum. Tüm Trabzon’u dolaşarak halkımızın desteğini arkamda hissederek Genel Merkez’deki mülakata katıldım. Burada da süreci iyi bir şekilde tamamladığıma inanıyorum. Yarınlarımız için ilk günkü aşkla durmadan usanmadan doğru adımlarla yola devam edeceğiz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber