İBRAHİM KUL’ YENİ TÜRKİYE’ DEDİ BU DAVANIN ERİ OLDUĞUNU AÇIKLADI

Uzun yıllar devlette hizmet eden köy hizmetlerinde şantiye şefliği yapan, şube müdürlüğü görevlerini ifa eden ardından Köy Hizmetleri il müdürülüğünde müdür olarak Trabzon’un kırsal alanlarına hizmetlerini planlayan Kul, özel idareler kalkmadan önce de Trabzon İl Özel İdare’de Genel Sekreterlik görevinde bulunmuştu.

Kul, Trabzon’un Büyükşehir olmasından sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi. Pratik düşüncesi proje bazında üretkenliği kırsal alanda tanınmışlığı ile Trabzon’un en başarılı bürokratları arasında yer alan Kul aday adaylığı başvurusunun ardından yapmış olduğu açıklamada “Ben Trabzon’un kırsalını, köyünü mezrasını en iyi bilen kişilerden biri olduğumu biliyorum. Özel idare kapandıktan sonra Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptım. Bir bilgi birikimimiz var. Bu bilgi birikimimizi Trabzon halkına iletmek istiyorum. Ben bu davanın bir eriyim. Milletimize hizmet etmekten her zaman haz duymuşumdur” İfadelerini kullandı.

YENİ TÜRKİYE’NİN STARTI VERİLMİŞTİR

Önümüzde çok önemli günlerin olduğunu belirten Kul “2 aylık süreç içerisinde yeni bir seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanımızı, yeni milletvekillerimizi seçeceğiz.” dedi. AK Parti Milletvekili Aday Adayı İbrahim Kul Türkiye’nin 25 Haziran’a yeni bir ruhla başlayacağını belirterek, “İşte bu yeni ruh dünyayı yöneten 5 büyük ülkeyi ürkütmektedir. O nedenle Türkiye’nin önüne her türlü tuzak kurulmaktadır. Ama Allah’ın izniyle Recep Tayyip Erdoğan bu oyunu bozacak yeni Türkiye dünyaya imzasını atacak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber