İYİ PARTİ İL BAŞKANI ERKAN TRABZON BASINIYLA BİR ARAYA GELDİ

Öncelikle Sayın Genel başkanıma şahsıma duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. İyi Parti’nin il başkanı olarak atanmak benim için büyük bir onurdur. Bu onurlu göreve layık olacağıma inanıyorum. Allah utandırmasın. Partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

İl başkanı olarak atandığımın kamuoyuna açıklandığı ilk günden itibaren teşkilatımızda, dava arkadaşlarımdan ve çok değerli Trabzonlu hemşerilerimden çok büyük bir ilgi ve alaka gördüğümü belirterek, ziyaretime gelen, telefonla arayan, sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten bütün dostlarıma, dava arkadaşlarıma teşekkür eder, saygılar sunarım. Bu süreç içerisinde partisine, davasına ve teşkilatına sahip çıkan destek olan başta ilçe başkanlarıma, yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ederim.

   Değerli arkadaşlar süreçle ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.

  Yerel seçimlerde aldığımız kötü sonuç ve ardından yaşanan kurultay süreci ve ilimizde yaşanan istifalar sonucunda bu gün ne kadar zor bir görevi devraldığımın farkındayım. Sorumluluğumun bilincindeyim. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte kısa sürede  bütün zorlukları aşarak, teşkilatlarımızı yeniden kurarak  partimizi Trabzon’da yeniden ayağa kaldıracağız ve  iktidar yolculuğumuza devam edeceğiz.

Görev aldığımız ilk günden itibaren İl yönetimini oluşturma çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımızla sürekli görüşüyoruz.  Milletvekilimizle, teşkilat başkanımızla ve diğer genel merkez yöneticilerimizle devamlı istişare halindeyiz.

Her şeyden önce çok titiz davranıyorum. Onun için süreç biraz zaman alacak. Yönetim yapmak için yönetim yapmayacağım. Başarılı olacak, partiyi büyütecek, iktidar yolculuğunda bize katkı sağlayacak arkadaşlarımı belirlemeye çalışıyorum. İşe doğru ekiple başlamak istiyorum. Ekibimi seçerken; Kişiliği işe uygun olmalı, değerleri partinin değerleriyle uyuşmalı, başarı yönelimi yüksek olmalı ve iyi geçinme becerisine sahip olan ve bizimle çalışma isteği olan arkadaşları değerlendiriyorum, değerlendireceğim. Teşkilatımı doğru biçimde yöneterek olumlu etkileşim ortamı oluşturarak başarıyı yakalayacağız. Partimizde birliktelik ruhunu ve parti aidiyetlik duygusunu geliştirecek atmosferi yaratacağız.

Geçmişe ve problemlere odaklanmayacağız, geleceğe ve fırsatlara odaklanacağız. Oluşturacağım yönetimle Trabzon’da güzel bir hikaye yazmak istiyorum. Başarılı bir ekip oluşturacağıma inanıyorum.  Biliyorum ki başarı hatalara odaklanarak çatışma alanlarını deşmek değil, partinin geleceğine yatırım yapmaktır. Başarılı bir il başkanı olmanın sırrı; ekip çalışması, görevi yerine getirmek için üstün gayretleri sağlayan teşkilat ruhu, uyum ve görev disiplinidir. Biliyorum ki insanlar yapılan işlerin doğru olduğuna inandıklarında görevlerini yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Yaklaşık 12 yıldır aktif siyasetin içerisindeyim. Yapılanları, yapılamayanları, yanlış yapılanları, doğru yapılanları, sonuçları gördüm, yaşadım. Bu alanda tecrübeli olduğuma inanıyorum. Ve teşkilat mensuplarıma, dava arkadaşlarıma bu güveni, bu enerjiyi ve motivasyonu sağlayacağıma inanıyorum. Bu gün il yönetimini kurmakta tek yetkili kişi benim . Ancak teşkilatı kurduktan sonra “ ben” kelimesini yasaklayacağım “ biz “ olacağız. Proaktif bir yönetim oluşturacağız. Teşkilatlarımızda fikir çatışmasını besleyeceğiz ancak ego çatışmasını önleyeceğiz. Sevgiyi ve saygıyı hakim kılacağız.

  Trabzon İl başkanlığı adeta siyaset okulu gibi faaliyet gösterecektir. Siyasete yeni yüzler, yeni değerler kazandıracağız. Partimizi büyütmek, toplumun her kesimine açmak temel hedefimizdir. Özellikle Gençlerimizi ve kendini genç hisseden bütün Trabzonlu hemşehrilerimi  siyaset yapmak için partime davet ediyorum. Milletimizin önüne açtığımız bu kutlu yolda bizimle beraber yürümeye davet ediyorum. İyi Parti’de cebindeki nüfus cüzdanından rahatsızlık duymayan herkese yer vardır. Küçük olsun benim olsun anlayışı yerine büyük olsun hepimizin olsun, başarılı olsun, iktidar olsun anlayışını benimsiyoruz.

İyi Parti’nin önü açıktır. Yolu açıktır. Siyasetin merkezinde her kesimden oy alacak bir potansiyele sahiptir. Bizim hedefimiz iktidara yürümektir. İktidar yolculuğunda Trabzon’da bir başarı hikayesi yazacak bir yönetimi oluşturmaktır. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Bu ülkenin buradan çıkması lazım. İyi Parti’nin iktidara yürümesi bir zorunluluktur.

Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Teşekkür ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber