İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı’na önemli görev

Yaşanan deprem felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. İYİ Parti Genel Merkezi ilk andan itibaren bölgede hızlı bir çalışma başlattı. Genel Merkezin bölgeye kurmuş olduğu koordinasyon merkezleriyle irtibatlı şekilde, İYİ Parti teşkilatları hummalı bir şekilde afet bölgesindeki yardım çalışmalarına katıldılar. Çalışmaları İYİ Parti Genel Merkezi ve İYİ Gençlik ekipleri, bölgedeki koordinasyon merkezleri üzerinden yönetti. İl teşkilatları ise, bölgedeki ihtiyaçlara göre yardımları toplayıp, en doğru yere planlı şekilde göndererek, depremzedelere yardımcı oldu. Depremin ardından ise 20 Şubat Pazartesi günü, İYİ Parti Genel Merkezi koordinasyonuyla, 81 ilin İYİ Parti İl Başkanları çevrimiçi bir toplantı yaptılar. Toplantıda, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bunun ardından ise felaketin yaşandığı 11 ilde çalışmaların hızlandığı ifade edildi. İYİ Parti Genel Merkezi, bazı il başkanlıklarını bölgede çalışmak için görevlendirdi. İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığının görev yeri ise Adıyaman olarak belirlendi.

BÖLGEYE GİDECEKLER

İYİ Parti Trabzon İl Teşkilatı görevi aldıktan sonra ciddi bir çalışma başlattı. Konuyla alakalı yönetim kurulu toplandı. Toplantılarda, yardımın ne şekilde yapılacağı konuşuldu. Bölge ile iletişime geçilerek eksikler ve bölgeye gidecek ekip belirlendi. Özellikle, gıda, ısıtıcı ve çadır konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İYİ Parti Trabzon Teşkilatı insani yardım göndermenin yanında, bölgedeki çalışmalara da katılacak ve ekiplere yardımcı olacak. Gönderilecek ekibin içinde sağlıkçılar, aşçılar, teknisyenler ve gönüllüler bulunuyorlar.

“ÇALIŞMALARA KATILACAĞIZ”

Konuyla alakalı konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, “Ülkemizin başı sağ olsun, çok zor günlerden geçiyoruz. Deprem felaketinin yaşandığı andan itibaren, İYİ Parti Genel Merkezi’nin bölgede kurmuş olduğu koordinasyon merkezleri ile iletişim halindeyiz. Nerede, ne ihtiyaç varsa, ona göre bir hazırlık yaptık ve yardımlarımızı gönderdik. Şimdi de Genel Merkezimiz bizleri Adıyaman’da görevlendirdi. İnşallah 20 Mart’ta bölgeye gideceğiz. Görevlendirmenin ardından yönetim kurulumuz ile toplandık ve yapabileceğimiz çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptık. Sağ olsun yönetim kurulumuz bu konuda çok hassas davrandı. Ekiplerimiz hazırlandı. Bölgeye hem yardım götüreceğiz hem de teşkilatımız ile orada olacağız ve çalışmalara yardım edeceğiz. Bizle birlikte başka iller de Adıyaman’da olacak. Vekillerimiz olacak. Zaten ilk günden bu yana bölgedeyiz. Sorunların ne olduğuna da hakimiz. İYİ Parti olarak gerekli çalışmaları sürdürüyoruz. İnşallah bu yarayı hep beraber saracağız ve şehirlerimizi tekrar ayağa kaldıracağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber