İYİ Parti Trabzon’da Arsin ve Araklı Kongrelerinin Ardından Vakfıkebir Kongresini de Gerçekleştirdi.

Gerekli çoğunluğun sağlanması ile başlayan kongre divan kurulunun oluşturulması ile devam etti. Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Vakfıkebir İlçe Başkanlığı kongremizin demokratik yürüyüşümüzde bir temel taşı olacağına inanıyorum. Bu doğrultuda milletimizin beklentilerini karşılayabilme çalışmalarımıza katkı sağlayan önceki başkanımız ve yönetimi ile göreve gelecek başkanımız Alparslan Beşli ve yönetimine başarılar diliyorum. Kongremiz Vakfıkebir’imize Trabzon’umuza ve İYİ Parti’mize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu. 


İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır ise İYİ Parti Vakfıkebir İlçesi 2. Olağan kongresinin vatana ve millete hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti olarak, zorlukları, engelleri ve türlü imkansızlıkları aşarak bu günlere geldik. İlk seçimden sonra dağılırlar, tabela partisi olurlar diye dalga geçtikleri İYİ Parti bugün ikinci olağan kongresini yapmaya hazırlanıyor. Yürüttüğümüz bu çalışmalar ve elde ettiğimiz başarılar bizi yıldırmaya çalıştıranlara karşı verdiğimiz en güzel cevaptır. Kongremiz vatana ve millete ve partimize hayırlı olsun.”


Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır’ın ardından söz alan İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı ve başkan adayı Alparslan Beşli, ise “Bu partinin bir neferi olmaktan onur duyuyorum. Altını çizerek vurgulamak isterim ki; korku ve baskı ikliminden yorulmuş, enflasyon, pahalılık, işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluklardan bıkmış, toplumun kutuplaştırılmasından ve gerilimden bezmiş milletimiz için İYİ Parti yeni bir soluk ve yeni bir umuttur. Çünkü İYİ Parti, ayrıştırıcı değil kucaklayıcıdır. Kimseyi ötekileştirmemek, partimizi diğer partilerden farklı kılan en önemli özelliktir. Bu vesileyle beni bu göreve layık gören, başta genel başkanımız Meral Akşener’e, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Koray Aydın’a, GİK üyemiz genel başkan baş danışmanımız Şükrü Kuleyin’e, kurucular kurulu üyemiz Ali Sağıra ve maddi manevi desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen babam Yusuf Beşli’ye değerli büyüğüm amcam Osman Bahadır’a kurucu ilçe başkanımız Selim Alp abime ve yönetim kurulu arkadaşlarıma minnetlerimi sunarım. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum dedi.


Mali rapor ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçime geçilen kongrede İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli yeniden başkanlık görevine seçildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber