banner240
banner237
banner238

İYİ Partili Örs'ten sert sözler! TBMM yan gelip yatma yeri değildir

2 Listeyle gidilen seçimde, mevcut Başkan Erdal Uzun ve İlçe Sekreteri Seher Melek yarışıyor. 

Yaklaşık 430 delegenin oy kullanacağı kongrede, adaylar delegeleri salonun girişinde karşıladı. 

Kongrede mevcut başkan Erdal Uzun Mavi Liste ile Seher Melek ise Sarı Liste ile yarışacak.
ÖRS: TBMM YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR
Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, özetle şu ifadeleri kullandı: “Trabzon’da salonda şu kalabalık, partimizin geldiği durumu ortaya koyuyor.
O zor günlerde bu partinin kuruluşunda emek veren, bu partinin il binalarına tabelalarını asan, onun elektriklerini yakan, çay kazanını kaynatan, çoluğunun çocuğunun nafakasından fedakarlık ederek onun kirasını veren tüm herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 
Zor bir süreçten geçtik. Partimizin kuruluş aşamasında çektiğimiz sıkıntıları siz, hepimiz biliyoruz. Bunları unutmayacağız. Bize o günlerde reva görülenleri hiç aklımızda, çıkarmayacağız. 
Tüm zorluklara rağmen karşımızda o iktidar gücüne, devlet gücüne rağmen eğilmeden, bükülmeden dimdik yürüyen cesur lider Meral Akşener ile beraber 5 yıllık bir parti, daha 5. Yaşını yeni kutlamış parti şu anda Türk Milletinin umudu haline gelmiştir. 
Bunu sağlayan sizlersiniz… 
Esnafa gidiyoruz, vatandaşlarla bire bir temaslarda bulunuyoruz. Onların bize ilettiği talep ve sorunları bizde onlar için TBMM’de dile getiriyoruz. 
Orada yaptığımız, TBMM’de yaptığımız vatandaştan bize gelen sorunları talepleri onlar adına o kürsüde dile getirmektir. Çünkü biz, İYİ Parti olarak TBMM’yi yan gelip yatma yeri değil, aziz milletimize hizmet etme yeri olarak görüyoruz. 

YAYINI KESİYORLAR
Sayın Genel Başkanımız partimizin grup toplantılarında toplumun farklı kesimlerinden gelen sözcülere, temsilcilere söz veriyor. Bunları televizyonda da izliyorsunuzdur. Toplumun farklı kesimlerinden gelen insanlara, mağdur insanlara, hak talebinde bulunan insanlara söz verdiğimiz zaman yayını kesiyorlar. Onlar yayını kesiyor da zannediyorlar ki millet bunları görmüyor bilmiyor. Şu anda belki TBMM’De sayımız az. Ama İYİ Parti Grubu TBMM’nin en etkin grubudur. 

VAAT EDİLİP, YAPILMAYANLARIN ŞAMPİYONU TRABZON
Geçen yıl futbol şampiyonluğumuz var. Özlediğimiz.. Ama buranın şöyle bir özelliği de var. Vaat şampiyonu.. Vaat edilip yapılamayanlar. Orada da şampiyonuz. 
Sahildeki bilboardlara bakarım. Tren gelmiş, hızlı gelmiş… Arsin’e bir Yatırım Adası kurulmuş. Orada 5 - 10 bin kişi çalışır. 
Bu yapılır edilir, müjde müjde diye yazılıp çizilir.. Ama geldiğimiz noktada işsizliğin en yoğun yaşandığı şehir Trabzon. Pahalılığın en pahalı olduğu şehir Trabzon… 
Antalya’dan sonra kiraların en fazla arttığı il Trabzon. 
Önümüzde bir seçim var. Bize yine gelecekler. Diyecekler ki “şuraya şunu yapacağız, buraya bunu yapacağız” “Şuna iş vereceğiz” dediklerinde şimdi söz sırası millette.. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber