KARADENİZLİLER VE PKK’YI AYNI CÜMLEDE BİLE KULLANAMAZSINIZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Böylesine hadsiz bir kıyaslamayı yapmayı geçiyorum vatanına ve milletine bağlılıyla nam salmış Karadeniz insanıyla, bölücü, parçalayıcı, içten pazarlıklı PKK’nın aynı cümlede dahi yan yana gelmesi bir hakarettir. Bu hakareti sahibine teslim etmek lazım” dedi. 

BİZİ KENDİLERİYLE KARIŞTIRMASINLAR 

İl Başkanı Dr. Mumcu, “Karadeniz insanı vatanına bağlıdır. Kimsenin haddi değildir ki PKK ile Karadeniz insanını kıyaslamak. Bu konuda kıyas kabul ettiğimiz tek isim Van’da yaptığı mitingte “Dişe Diş, Kana Kan, Seninleyiz Öcalan” nidaları atılırken zafer işareti yapan kişilerdir. Karadeniz insanını eleştirmeden evvel herkes kendi geçmişine bakmalıdır. FETÖ’den hapis cezası almış birisinin "Karadenizliler belki de PKK'dan beter" ifadesini kullanması kadar hadsiz bir durum olamaz. 

Adaylığı öncesinde Başkanı olduğu kurumun parasını FETÖ'nün bankasına aktaran Becan haddini bilsin. ‘Terör örgütüne yardım etmek' suçundan 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan bir isme Karadeniz insanı, özellikle Trabzon’lu vatanına ve milletine aşık hemşehrilerim ona haddini bildirmekten asla gocunmazlar” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber