banner240
banner237
banner238

KENDİRLİ BELEDİYE BAŞKANI ALAATTİN SERDAR’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI’’ YAYIMLADI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi hakkında Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar bir açıklama yaptı.

Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar’ın seçim sonrası yazılı açıklaması şu şekilde’’ Değerli Dostlar; Malumunuz olduğu üzere Kendirli Beldemiz bizleri biz yapan değer ve ilkeleriyle ülkemizce bilinen müstesna bir yere sahiptir. Bugüne kadar değerlerine söz ettirmeyen gerek İslami gerekse değerlerine saldıran zihniyetlere hiçbir zaman pirim vermemesi ile ülkemizde hassasiyetleri olan tüm kesimlerce takdir edilmiştir.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde uzun yıllardır iki elin parmak sayısını geçmeyen bir zihniyete bu kadar oy verilmesi beldemizi yakinen bilen insanların bizleri arayarak üzüntülerini bildirmesi ziyadesiyle bizleri de derinden üzmüştür.

Ümidimiz odur ki duyarlılığı ile övündüğümüz bu güzide belde insanımız ikinci tur seçimlerinde hiç yakıştıramadığımız bu seçmen tavrını değiştirerek kendine yakışanı yapmasını ümit ediyorum. Saygılarımla.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber