Kubilay Çiçek ''Sorunları Biliyoruz Çözümlerimiz Hazır''

Zorlu Grand otelde düzenlenen basın toplantısında depremde hayatını kaybedenlere başsalığı mesajı ile başlayan Kubilay Çiçek; 
BÖYLE BİR FELAKETİ RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN
6 Şubatta meydana gelen ve 11 şehrimizin etkilenmesine sebep olan bu büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza ve yuvalarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Allah böyle bir acıyı devletimize ve milletimize bir daha yaşatmasın
BEN BU SOKAKLARDA SİZLERİN ARASINDA BÜYÜDÜM
Salondaki hemen hemen hepinizle tanışıyoruz fakat izleyecek vatandaşlarımız için kendimi tanıtarak başlamak istiyorum. Ben Kubilay Çiçek. Bu şehrin bayır ve dik sokaklarında büyüdüm. Çocukluğumda yine o dik yokuşlarında top koşturdum.
Ağabeylerimin önünde maça girebilmek için saatler öncesinde yürüyerek gittim avni aker'e. Horonuyla terledim bu şehrin, kemençesiyle hareketlendim. Okula Of'unda başladım, Boztepesinde devam ettim. Ganitasında yüzdüm, deresinde islandım. Adını cihan padişahından alan lisesini bitirdim. Uzun sokağında turladım. Pidesini yemek için Pazar sabahlarını bekledim. Sonra genç oldum, ayrılık vakti dedi Trabzon ve beni ülkenin en güzel üniversitelerinden birine, Boğaziçi üniversitesine gönderdi. Okudum, bitirdim ve geri döndüm. İşimi yine Trabzon'da kurdum.
HİKAYEMİZ YENİ BAŞLIYOR
17 Aralık 2020 tarihinden bu yana, Deva Partimizin Trabzon İl Başkanlığını yürüterek devam ettim. Çıkmış olduğum bu yolculukta, ben ve arkadaşlarım birlikte çok güzel işler yaptık. Hemşehrilerimizle hemhal olduk, esnafımızı gezdik. Kapılarınızı çalıp dertlerinizi dinledik. İktidarımızda yapacaklarımızı anlatarak, bu kötü günlerde sizlere bir nebze ümit olmaya çalıştık. Biri miting için olmak üzere, 4 kez genel başkanımızı ağırladık. 2.5 yıllık bu süreçte, birlikte yol yürüdüğümüz tüm il yöneticilerime, ilçe başkanlarıma, mahalle başkanlarıma, üye ve gönüllülerimize, partimiz için emek veren herkese sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.
Gelmiş olduğumuz bu noktada, geçtiğimiz gün seçim takviminin de YSK tarafından ilan edilmesiyle birlikte partimizin de milletvekilli aday adaylığı sürecinin başlamış olduğunu buradan tüm Trabzon kamuoyuna bir kez daha ilan ediyor ve partimizden aday adayı olmak isteyen tüm herkesi parti binamıza davet ediyorum.
Evet, il başkanı olarak son görevimi ve çağrımı da yaptıktan sonra, siz değerli mansuplarımızla bir kararımı paylaşmak istiyorum. 17 Aralık 2020'de teslim almış olduğum ve gururla sürdürdüğüm il başkanlığı görevimden, bugün itibariyle partimizin 28. Dönem milletvekili aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.
3 sene önce büyük heyecanlarla atılan tohumların, serpilmeye devam etmesi için tüm mücadelemizi Genel başkanımız sayın Ali Babacanın yanında ülkemiz ve şehrimiz için sürdürmeye devam edeceğiz. Allahın izniyle bu seçimler, hepimiz için hayırlara vesile olacak.
DERSİMİZE ÇALIŞTIK SORUNLARI BİLİYORUZ,ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR
Bu seçim ihale baronlarıyla evine ekmek götürme mücadelesi veren babalar arasında olacak
Çünkü bu seçim "gelin hep birlikte basit önlemler alalım, porsiyonlarımızı küçültelim" diye tavsiye verenlerle acaba yarın çocuklarımın istediklerini pişirebilecek miyim derdinde olan anneler arasında olacak.
Değerli basın mensupları, kıymetli hemşerilerim, hem bir siyasetçi hem de genç bir kardeşiniz olarak ifade etmek istiyorum. Söylenecek gerçekten çok fazla şey var, burada tüm problemlere değinmeye kalksak saatlerimizi alır. Süreç içerisinde sık sık görüşeceğiz inşallah. Sözlerime son verirken özellikle belirtmek isterim ki, biz dersimize iyi çalıştık. Sorunları bildiğimiz kadar, çözümlerini de ürettik. Bu vesile ile, genç siyasetçi bir Trabzon evladı olarak, hem siz değerli basın mensuplarımızın hem de tüm Trabzon halkının desteğine ve duasına talip olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Tekrar basın toplantımıza katıldığınız ve bizi dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber