MİLLET PARTİSİ BUGÜN TRABZON'DA MEYDANLARA İNEREK SEÇİM ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI

Millet Partisi İl Başkanı ve MKYK üyesi;eğitimci, şair, yazar Sayın Yahya Demeli,
Millet Partisi  MKYK Üyesi yönetim bilim uzmanı, emekli Milli Eğitim Müdürü, yazar Mehmet Mutluoğlu,
Millet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Dr Nuri Bayram,
Millet Partisi İl Sekreteri; Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti'nin Kurucu Başkanı , Bayrak Radyosu Müdürü, sarı basın kartı sahibi gazeteci,
Spor yorumcusu Sayın Kenan Sarı, 
Millet Partisi Çaykara İlçe Başkanı eski Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Şefi, gazeteci Ali Rıza Altınsoy Trabzon'un en işlek caddelerinde sabahın erken saatlerinden itibaren esnaflarla teker teker görüştü.

Millet Partisi'nin Muhteşem Türkiye projesini içeren bildirisini sundu ve Millet Partisine destek istediler.

Görüştükleri her gruba her esnafa her vatandaşa Türkiye'nin 1. derecede sorunu olarak neyi görüyorsunuz? diye sorduklarında; 
1.derecede ekonominin, hayat pahalılığının, işsizliğin büyük sorun olduğu ,bunun yanında Türkiye'nin 
öncelikli problemleri arasında deprem, adaletsizlik, görevlerin, emanetlerin ehline verilmemesi, liyakatsizlik ve yönetim zaafiyeti öne çıkan cevaplar arasında oldu.
Çare olarak neyi görüyorsunuz? sorusuna ise özellikle gençler geleceğimiz belirsiz diye cevap verirken vatandaşın büyük bir kısmı çare olarak umutsuz olduklarını ifade ettiler.

Millet Partisi heyeti de  Türk Milletinin bütün problemlerini yine Türk milletinin azim ve kararının kurtaracağını ve çözeceğini 
milletimizin çaresiz olmadığını çare sizsiniz, çare millettir, çare Millet Partisi'dir ifadeleri ile karşılık verdiler.

İkinci ziyaretlerinde kendilerini Millet Partisi'ne üye yapacaklarını ifade ettiklerinde birçok kişinin de memnuniyetle sizleri bekliyoruz diye ifade etiklerini belirtmişlerdir.

 Millet Partisi olarak yapmış olduklsrı çalışma ve ziyaretlerle milletimizin yanında olmaya; rehberlik yapmaya devam edeceklerini ilan ediyor,destek bekliyoruz diye ifade ettiler.

Millet Partisi heyeti,
Türk Milletinin aslında Millet Partisi'ni beklediği ve bu konuda çok büyük bir isteğin olduğunu görmüş ve tespit etmiş durumdayız   diyerek bugünkü çalışmalarını ifade ettiler.

Millet kadrolarının topyekün  Türkiye'nin bütün il,ilçe, köy ve mahallelerinde benzer çalışmalarla milletimizin ilgisini çekerek yepyeni bir heyecan uyandırmaya başladığını ifade ettiler.
 
Millet Partisi heyeti;
2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin devletimiz, vatanımız, milletimiz ve her bir insanımız için hayırlı sonuçlar vermesi dilekleriyle selam ve saygılar sundular.

Millet Partisi Basın Bürosu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber