Milletvekili CORA, Şalpazarı’ndaydı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, programları kapsamında Şalpazarı’ndaydı. Dur durak demeden programlarını gerçekleştiren CORA, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığında Büyükliman Bölgesi basın mensupları ile bir araya geldi, İlçe merkezinde esnafı ve vatandaşları selamladı, Simenli, Çamlıca ve Doğancı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, yapımına başlanan Devlet Bahçesindeki çalışmaları inceledi ve son olarak Düzköy Mahallesi’nde gençlerle buluştu. İlçede ayak basılmadık yer bırakmayan CORA, 15 Temmuz Hürriyet Meydanında vatandaşlara da hitap etti.

Milletvekili CORA’ya ziyaretlerinde AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki ÇABUK, Belediye Başkanı Refik KURUKIZ, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mustafa KOÇ eşlik etti.

SAHADA AK PARTİ VE MHP TEŞKİLATLARI VAR

İlçelerde yaptıkları ziyaretlerin değerlendirmesi ile açıklamalarına başlayan AK Parti Trabzon Milletvekili, “45 gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim siyaset anlayışımızda sürekli milleti dinlemek, milleti anlamak ve milletten aldıklarımızı yukarıya anlatmak şiarı hakimdir. Sahada şunu görüyoruz ki milletimiz bizi özledi, biz de milletimizi özledik. Kurduğumuz diyaloglarda milletin umudunun yine Cumhur İttifakında olduğunu, yedili masanın menüsünün karışık olduğunu, masanın etrafındakilerin yaptıkları servisin kafaları karıştırdığı gelecek vaad edemediklerini  açık ve net bir şekilde görüyoruz. Fındık ve çay fiyatlarının yüzleri güldürdüğünü görüyoruz. Turizm hareketliliği Trabzon’a önemli bir girdi sağlıyor. Milletimiz Trabzon’da yeni rekorları kırabileceğimizin sinyalini bizlere veriyor. Sahada bizim milletvekillerimiz var. AK Parti ve MHP teşkilatları var. Diğer siyasi partilerin millet nezdinde bir karşılığı olmadığı için sahada dolaşamamaktadırlar. Sosyal medyada ülke ekonomisi battı diye feryadı figan edenler neden sahada yok? Niçin vatandaşa çözüm önerilerini sunamıyorlar. Sadece koltuklarını koruma telaşını düşmüşler. Allah’ıma şükürler olsun milletimizin çok yüksek teveccühü işle karşılıyoruz. Milletimiz daha çok çalışın, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın diyorlar. Milletin muhatabı bizleriz. Milletin ümidi Cumhurbaşkanımızdır. Milletimiz de devletine ülkesine vatanımıza sahip çıkma anlayışı var. Hayat pahalılığını düzeltin, bu konuda çalışın, kontrol mekanizmalarını hayata geçirin, sizlerle beraberiz diyorlar. Ülkemizde beş yıl önce terör konuşuluyordu, şimdi konuşulmuyor. 2 yıl önce pandemi konuşuluyordu şimdi konuşulmuyor. Günümüzde hayat pahalılığı konuşuluyor. Dünyanın pek çok ülkesinde bu sorun var. Bunun da bir süresi var. İnşallah seneye bu sorun da konuşulmayacak. Bu konuda Ekim ayında çok ciddi adımlar atacağız.” dedi.

ŞALPAZARI’NA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GELİYORUZ

Şalpazarı’nda yapılan hizmetlerin genel değerlendirmesini de yapan CORA, “Şalpazarı’na her geldiğimizde huzurla, gönül rahatlığıyla geliyoruz. Alnımız ak başımız dik ayrılıyoruz. Yıllarca konuşulan pek çok soruna neşter vurduk. İlçe olarak kurulduğu günden buyana en önemli yapısal adımları attık. Bu ilçede hükümet konağı, belediye binası apartman dairelerindeydi. Şimdi Şalpazarı’nda hükümet konağı var, birçok ilçe de olmayan belediye hizmet binası var. Gençlik merkezi, fitnes salonu, herkesin gıpta ile baktığı meslek yüksekokulu var. İtfaiye kademesine yeni araçlar kazandırdık. Orada meslek yüksekokulu öğrencilerinin staj yaptığını memnuniyetle gördüm. Öğretmenevi binasını yaptık. Kadın kültürevini hizmete sunduk. En çok şikayet aldığımız konulardan birisi evlerin, binaların görüntüsüydü, cephe sağlıklaştırma projesini gerçekleştirdik. Üç tane semt sahası yaptık. İlçe stadyumu içinde çalışıyoruz. Bir kısmın kamulaştırmalarını tamamladık. Konkasör makinesini aldık. Çevre yolu büyük oranda tamamlandı. Şalpazarı – Şıhkıranı, Şıhrıkanı Erikbeli yollarını karayolları ağına aldık. DSİ ile 25 milyonluk dere ıslah çalışması yaptık. Geyikli Mahallemizde tekstil atölyesi kurduk. Geyikli’de semt sahasının ihalesi yapıldı. Osmanoğlu Mevkiinde Şalpazarı’na yakışır bir devlet bahçesi yapacağız. Su sorunuyla ilgili 50 milyonluk bir ihale gerçekleşti. Çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Elektrik hatlarını yenilemek için de çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber