Milletvekili CORA, Sürmene’deydi 2023 MESAJI VERDİ

CORA’nın bu ziyaretine AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin AZİZOĞLU, Belediye Başkanı Rahmi ÜSTÜN ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Sanayi sitesindeki 150 esnaf tek tek ziyaret edildi. İlçenin en işlek mahallesi Çarşı Mahallesi’nde halkla teker teker selamlaşıldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili konuşan CORA, “Her bir ilçemizi her bir mahallemizi ziyaret etmeye, hemşehrilerimizin taleplerini almaya, aldığımız talepler doğrultusunda da sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. AK Parti’deki siyaset anlayışı yereldeki sorunları bizzat yerinde dinlemek ve sorunların çözümü olarak da ilgili yerlere aktarmaktır. Bizim tek derdimiz Milletimize hizmet etmektir. Siyaseti milletimizle birlikte can-ı gönülden yapınca da sorunlar pamuk ipliği gibi kendiliğinden çözülüyor. Biz milletimize kulak vermeye, milletimiz için çalışmaya her daim devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

SÜRMENE’YE YENİ SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ

Milletvekili CORA, Sürmene için elzem olan yeni sanayi sitesiyle ilgili ilçeyi sevindiren açıklamalarda bulundu. TOKİ Başkanı Ömer BULUT’la görüşerek ilçedeki 40 dönümlük bir yerin kamulaştırılarak 2. sanayi sitesi yapılmasının elzem olduğunu ve sanayi sitesinin genişletilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca yetkili yerlerle görüşme yaparak böyle bir yerin kazandırılması hedefi içersinde olduklarını söyledi

KUTLU MÜCADELEMİZİ 2023 ZAFERİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN liderliğinde yapacak çok işleri olduğunu da vurgulayan CORA, “Bizim Ülkemiz için yapacak çok işimiz var, bizim milletimize getirecek daha çok hizmetimiz var, bizim evlatlarımızın geleceğinin inşasında atacak daha çok adımımız var. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sarıldığımız müddetçe Allah'ın izniyle bunların hepsini de hayata geçireceğiz. İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yürüttüğümüz kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini kazanarak inşallah taçlandıracağız. Türkiye, 2023 vizyonunu artık demokraside ve kalkınmada eksiklerini tamamlama değil siyaseti ve ekonomisi ile dünyanın en büyükleri arasında yer alma hedefi üzerine inşa etmektedir.” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber