banner240
banner237
banner238

Milletvekilleri CORA ve AYVAZOĞLU duyurdu

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde kurulması planlanan ve YÖK’ten onayı çıkan Trabzon Üniversitesi Çarşıbaşı Meslek Yüksek Okulu’nun bina sorunu çözüldü. Çarşıbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (METEM) binası 5 yıl süreyle Çarşıbaşı MYO’ya devredildi.

Konuyla ilgili müjdeli haberi veren AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, “Trabzon Üniverstesi Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu’nun bina sorunu çözüldü.

Milli Eğitim Bakanlığına ait Çarşıbaşı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin tadilatı yapılarak önümüzdeki yıl yüksekokul olarak hizmet verecektir.

Kıymetli Bakanımız Sn. Ziya SELÇUK, Trabzon Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU ve gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.”  dedi.

Hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Bahar AYVAZOĞLU ise “Trabzon Üniversitesi Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu’nun bina tahsis konusu çözüme ulaştırıldı. Milli Eğitim Bakanımız Sayın  Prof.Dr. Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcımız Reha Denemeç beyefendiye ilgi ve destekleri için teşekkür ederim. Şehrimize, Bölgemize ve eğitim alacak öğrencilerimize  hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çarşıbaşı Belediye Başkan Mümin Nuhoğlu ise konuyla ilgili AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih CORA ve Bahar AYVAZOĞLU’na ederek, “5 yıl... Evet Çarşıbaşı METEM 5 yıllığına Trabzon Üniversitesine tahsisi yapılmıştır Emekleri için Sayın vekilim Bahar AYVAZOĞLU ve Sayın vekilim Salih CORA’ya ilçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bir hayal gerçek oldu.” diyen AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan KOCAMAN ise, “İlçemizde Kurulacak MYO için yer tahsisini içeren Milli Eğitim Bakanlığına ait Çarşıbaşı Karadeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin Trabzon Üniversitesine Tahsisi Gerçekleşti. Süreci başından sonuna kadar takip eden ve çözümü için güçlü bir irade ortaya koyan Kıymetli Milletvekilimiz Sn.Bahar AYVAZOĞLU ve Sn.Salih CORA’ya İlçem adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber