banner240
banner237
banner238

MİLLİ GÖRÜŞÜN PARTİSİNDE GÖREV YAPMAK ONURDUR:

Atama kararından sonra Saadet Partisi il binasında, eski başkan Cevat Kurt ve yeni başkan Ahmet Yakuphan, devir teslim merasimi gerçekleştirdi.
Merasimin ardından yeni görevine başlayan Saadet Partisi Trabzon il başkanı Ahmet Yakuphan, Milli Görüşün partisinde il başkanlığı yapmanın bir onur vesilesi olduğunu söyledi. İl başkanı Yakuphan sözlerini şöyle sürdürdü: 
“ Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı görevi bize devdi edildi. Öncelikle benden önce görev yapmış olan eski il başkanımız ve şimdi milletvekili adayımız olan Sayın Cevat Kurt’a teşekkürlerimi sunmak isterim. Sayın Kurt’un il başkanlığı görevi esnasında göstermiş olduğu çalışma ve azim her türlü takdiri hak edecek niteliktedir. Kendisinden Allah razı olsun. Umuyorum ve inanıyorum ki bu dönem Sayın Cevat Kurt, Trabzon’dan Saadet Partisi milletvekili olarak seçilecektir.
Aldığımız bu zor ve kutlu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. İnsan hayatında Milli Görüşün partisi olan Saadet Partisinde il başkanı olmak gerçek manada bir övünç ve gurur vesilesidir. Böyle bir gururu yaşattığı için Allaha sonsuz hamd ve şükür ederim.
 Biliyorum ki böyle kutlu bir davada il başkanı olmak her kula nasip olmaz. Bu bilincin farkında olarak, il başkanlığı görevi bizde kaldığı sürece, üstün bir gayretle, Milli Görüşün kurtuluş reçetelerini ve çözüm yollarını halkımıza en doğru bir şekilde anlatmanın gayreti cicinde olacağız.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber