MUHAMMET BALTA'DAN YENİ YIL MESAJI!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni yılın huzur, barış ve refaha vesile olmasını temenni etti.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, yeni yıl mesajı yayımladı. Balta, mesajında, 2020 yılının artık geride kalmak üzere olduğunu, yeni umutlarla, heyecanlarla hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıldığını belirtti. Kendileri için her geçen yılın, sadece geçip gitmiş bir yıl olmadığını, gelecek yılı daha hayırlı, daha güzel, Hak’kın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübe olarak gördüklerini vurgulayan Balta, şu değerlendirmede bulundu:

“2020 yılında Dünyamızı etkisi altına alan salgın alışageldiğimiz hayatı bizden uzaklaştırdı. Coşkuyla, bir arada yaptığımız birçok etkinliklerden ayrı kaldık. Ailelerimizle, arkadaşlarımızla ve sevdiklerimizle bu süre zarfında bir arada olamadık. Fakat her türlü zorluğa rağmen biz geleceğe umutla bakıyoruz. Tedbirleri elden bırakmadan aşı sürecinin başlamasıyla bu sıkıntılı günleri yakın zamanda atlatacağımızdan eminim. İnşallah 2021 yılı her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı, kardeşliğimize kastedenlerin de kaybettiği bir yıl olacaktır. Bizler 18 yıl boyunca yaptığımız gibi, ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza edecek, kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, örselemeye çalışanlara karşı da hep birlikte mücadele vereceğiz.”

Balta, yeni yıla hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla girildiğine işaret ederek, şunları kaydetti:"2021'nin, 2020'den daha iyi bir yıl olması, sağlıkta, ekonomide, dış politikada ve sosyal hayatta yeni sevinçlerin, yeni başarıların yaşandığı bir sene olması için AK Parti olarak her zamankinden çok daha fazla gayret sarf edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve yeni Türkiye yolunda 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, dayanışmamızdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın her fırsatta söylediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

Bu duygular eşliğinde, yeni yılın ilimize, memleketimize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. 2021'nin kardeşliğin egemen olduğu, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içinde, birbiriyle dayanışma içinde geleceğe yürüdüğü bir yıl olmasını temenni ediyor, hemşerilerimi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber