MÜHENDİS KÜÇÜK, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

“SİZLERİN SAYESİNDE GÜÇLÜYÜZ”

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Mühendis Küçük, “Ülkemizin bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz için düzenlediğimiz bu iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Bolluk ve bereket ayı olan Ramazanın hepimize sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

“EN DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZSİNİZ”

Küçük, “Aziz şehitlerimizin değerli aileleri, değerli gazilerimiz ve yakınları; Bugün, böyle bir mübarek günde, Ramazan ayında, bir iftar sofrasında, sizlerle beraber olmaktan, sizleri misafir etmekten, ağırlamaktan, büyük bir onur duyuyorum. Sizler bizim en değerli misafirlerimizsiniz.” dedi. 

“DEVLETİMİZ HER ZAMAN  KIYMETİNİZİ BİLECEKTİR”

AK Partili Küçük, “Devletimiz ve milletimiz, sizlerin kıymetini, değerini her zaman bilecek, hiçbir zaman unutmayacaktır. Çünkü sizler en değerli varlıklarınızı; çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, kısacası en sevdiklerinizi, bu vatan için, bu millet için feda ettiniz. Hepsinin ruhu şad olsun.” ifadelerine değindi. 

“VATAN SEVGİSİ VE FEDAKARLIĞIN SEMBOLÜSÜNÜZ”

Küçük, “Vatan sevgisi ve fedakârlığın sembolü olan kahraman gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarının her zaman yanında olmak, sizlerle bir olmak, hak ettiğiniz uygun yaşam koşullarını sağlamak, devletimizin öncelikli ve en önemli görevlerindendir. Bizler de bu uğurda her zaman çalışacak ve çabalayacağız.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber