banner240
banner237
banner238

ÖRS: BİRİLERİ DİYORKİ BİZ SOKAĞA ÇIKAMIYORMUŞUZ BİZ TONYA'DA HALKIN ARASINDA GEZİYORUZ

Örs, beraberinde İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Tonya İlçe Başkanı Ali Paşa Latifoğlu ve partililerle ilçe başkanlığında bir araya geldi. Burada kısa bir konuşma yapan Örs, "İYİ Parti iktidarına az kaldı" dedi. Örs, ardından ilçe esnafını ziyaret ederek Tonyalı vatandaşların sorunlarını dinledi. 

İktidar Milletvekili Diyorki Muhalefet Milletvekilleri sahada görülmüyorlar bizler sahadayız halkın arasındayız sizler gibi bürokrasiyi kaymakamı emniyet amirini belediye başkanını jandarma komutanını yanımız alıp gezmiyoruz bizim vatandaşımız bürokrasiyi çok sever onları sevdiğinden yanındakine bir şey demez isterseniz biraz tek gezin bizim gibi bakın millet size ne sitemler edecek onu görelim 

SAHADAYIZ, HALKIN İÇİNDEYİZ 

Tonya'da vatandaşın ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını belirten Milletvekili Hüseyin Örs, yaptığı açıklamada, "Milletvekili olduğum günden bu yana sürekli sahada, halkın içinde olmaya gayret ediyorum. Bu kapsamda ilçe ilçe, mahalle mahalle geziyor, vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dinliyoruz. Siyasetçinin görevi vatandaşı dinlemek, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmektir. Bunun için bugün de Tonya'dayız." dedi. 

TONYA BİZE GÜÇ VERDİ 

Örs, açıklamasını şöyle sürdürdü, "İYİ Parti olarak tam kadro sahadayız. Millet bize güveniyor, İYİ Parti'yi ve Lideri Sayın Meral Akşener'i umut olarak görüyor. Bugün, Tonya'da gördüğümüz teveccüh, Tonyalı hemşehrilerimizin yakın ilgisi iktidar yolunda bize güç verdi. Allah'ın izni ve milletimizin takdiri ile yapılacak ilk seçimde iktidar olacağız. Milletin güvenine layık olacak, yüzlerini kara çıkartmayacağız." dedi. 

TONYA'NIN SU SORUNU VAR 

Mahalle ve köylerde yaşanan su problemlerine değinen Örs, "Tonyalı vatandaşlarımız, ilçede yaşanan sorunları bana iletiyor. Elimden geldiğince mecliste dile getiriyorum. En son 2020 Temmuz ayında Melikşah Mahallesinde ve Tonya'nın birçok mahallesinde yaşanan su sorununu dile getirmiş, özellikle yağışlı havalarda bulanık akan su nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur olduklarını ifade etmiştim. Bugün özellikle sordum, bilgi aldım. Ne yazık ki, aynı sorun halen devam ediyor. Bu vesile ile, tekrardan Belediye ve TİSKİ yetkililerine  sesleniyorum. Bölgede acilen bir arıtma tesisi kurulmalı, Tonya’nın su problemi çözülmeli, vatandaşlarımızın çilesine son verilmelidir." 

SÜT PARA ETMİYOR! 

Köylerde yaşanan sorunlara vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Örs, "Ziyaretimiz esnasında, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız görüştük. Trabzon Büyükşehir olduktan sonra birçok mağduriyet yaşadıklarını, dile getirdiler. Bir vatandaşımız, 'köylüler ağır vergilerle perişan ediliyor. Malımız elimizden alınıyor. Biz  hayvancılıkla geçimimizi sağlıyoruz. Ahırlarımıza bile vergi istiyorlar. Zaten ekonominin durumu ortada. Sattığımız süt para etmiyor. Hayvan yemi, kepek, gübre fiyatları aldı başını gitti. Bu yük altında biz nasıl geçineceğiz." diyerek köylerde yaşanan mağduriyetleri anlattı. Bir başkası atadan, dededen kalma yayla evlerinin ellerinden alınmak istediğini belirtti. Dededen kalma, uzun yıllardır yaşadıkları, hayvancılık yaptıkları yerlerin kendilerine satılmaya çalışıldığını söyledi" ifadelerini kullandı. 

ESNAF DAR BOĞAZDA 

Esnafın dayanacak gücü kalmadığını söyleyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "Son bir kaç yıldır ekonomik kriz, faiz ve enflasyon nedeniyle esnaf ve vatandaşlarımızın beli büküldü. Esnaf sattığı malı, aynı fiyata yerine koyamıyor. Vatandaşın alım gücü yok. Tonyalı hemşehrilerimiz "önceden köy sepeti ile çarşıya gelir, sepeti doldurup giderdik. Hayvancılıktan kazandığımızla her ihtiyacımızı karşılayabiliyorduk. Şimdi ise, market poşetlerini dolduramıyoruz"  diyor. Vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Yoksulluk ile mücadele edeceğiz diye iktidara gelen Ak Parti, milleti muhtaç duruma düşürmüş, açlığa mahkum etmiştir. Kimse merak etmesin. Az kaldı. Sandık milletin önüne geldiğinde milletin umudu İYİ Parti iktidar olacak. Ak Parti gidecek, İYİ Parti gelecek. Bu düzeni Milletimiz ile birlikte değiştireceğiz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber