Ortahisar belediye meclis üyesi Erkan Kurt Pelitli mahallesinde mevcut olan yol sorununu dile getirdi.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ortahisar Belediyesi Aralık ayı toplantısında söz alan Erkan Kurt kanayan bir yaraya parmak bastı. 

Pelitli mahallesinde afat evleri olarak adlandırılan bölge ile TOKİ Konutlarının da bulunduğu ve Pelitlide ki lisenin olduğu alana çıkan ana yolun ( Mimar Sinan caddesi) bir tane olduğunu bildirdi. Kurt; Bu yolumuz imar planında 15 metredir. Yalnız mevcut haliyle ara ara 7-8 metre bazen 4-5 metre genişliğine düştüğü kısımlar vardır. Burada çok yoğun bir trafik akışı var ve rampa bir yoldur. Yarı yollardan çıkan araçlar alttan gelen araçları görememektedir, trafik kazalarına adeta davetiye çıkmaktadır. Ayrıca dolmuşlarımız bu yolun kullanımında, keskin viraj ve darlıktan dolayı zorluklar yaşımaktadırlat. Bu anlamda sorunlarını bizim iletmemizi istediler. 
Coşkun Şahin başkanımıza ben bu sorunu bir yıl önce ilettim, kendisinin bilgisi vardır. Proğrama alacağız diyor, fakat bir yıldır ilerleme sağlayamadık. 
Burada yürüyüş alanı olarak yayalarında kullanacağı kaldırımlar yer yer yoktur. Ayrıca öğrenci olarakta çok büyük bir potansiyel vardır. Gerek yaya trafiğinde ki emniyet ve risk acısından, gerek trafik açısından bir sorun vardır. Bu konuya ehemmiyetle eğilmelerini kendilerinden istirham ediyorum dedi.

Ortahisar belediye meclis üyesi Erkan Kurt Pelitli mahallesinde mevcut olan yol sorununu dile getirdi.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.