ORTAK AKILLA YOL YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Adayı Aydın’a, ziyaretlerinde Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve Cumhur İttifakı temsilcileri eşlik etti.

BEKLENEN İŞLER  HAYAT BULACAK

Başkan Adayı Aydın, ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için ilk günkü aşkla çalışacağımızın sözünü veriyorum. Sizlerden aldığımız talepleri en ince ayrıntısına kadar ilgili yerlerle paylaşıyor ve sorunların çözümü için en hızlı katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Esnafımızın taleplerinin farkındayız ve bunların giderilmesi adına projelerimiz var. Yakın zamanda projelerimizi açıkladığımızda, herkes görecek ki beklenen işler hayat bulacak.” ifadelerini kullandı.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN  TEMİNATIDIR

Başkan Adayı Aydın, “Ortahisar ilçemizde hizmet zincirini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız sürecek. Ahmet Metin Genç başkanımızın Ortahisar’da yükselttiği çıtayı daha da yukarı çıkartmak için uğraş vereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ve Ortahisar Belediyemiz birlikte çalışarak vatandaşlarımızın daha mutlu bir yaşam sürmesi için görev başında olacağız. AK Parti belediyeciliklerinin yaptığı güzel işler ortada. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. El ele vereceğiz ve Trabzon’a çok faydalı hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

HİZMET BİRLİKTELİĞİNE İMZA ATACAĞIZ

Ortak akıl vurgusu yapan Başkan Adayı Aydın, “Şehrin kültürel ve sosyal hayatına da dokunacağız. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarlarla birlikte tüm vatandaşlarımızın yaşantılarını kolaylaştıracağız. Ortak akıla önem veren bir anlayışla, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarımızla da hizmet birlikteliğine imza atacağız. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmek için 31 Mart seçimlerinde Ortahisarlı her vatandaşımızın oyuna talibim.” açıklamasında bulundu.

AK PARTİ YİNE FARKINI  ORTAYA KOYACAKTIR

Beklentilerin farkında olduğunu belirten Başkan Adayı Aydın, “Trabzon’un her sokağını, her caddesini bilen, hayatını Ortahisar ilçemizde geçiren bir isimim. Dolayısı ile şehrimizin ve ilçemizin beklentilerinin farkındayım. Bu beklentilerin gerçekleşmesi adına da göreve gelir gelmez icraata başlayacağımızı belirtmek isterim. Ortahisarlı’lar emin olsun ki göreve seçilmemiz ile birlikte AK Parti belediyeciliği yine farkını ortaya koyacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber