REVİ  AZMİ KUVVETLİYE CEVAP VERDİ

İP İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin Trabzon'da yaşayıp yaşamadığı ile ilgili kuşku uyandırdığını belirten Revi "İP İl Başkanı Sayın Kuvvetli nerede yaşıyor gerçekten merak ediyoruz. Eğer Trabzon'da yaşıyor ise yapılan bunca yatırımı çalışmayı nasıl görememiş? AK Parti iktidarı göreve geldiğimiz günden itibaren Trabzon'da önemli yatırımlar gerçekleştirtik. 33 Milyar Liraya ulaşan yatırımlarımızla Trabzon'a adeta çağ atlattık. AK Parti olarak vatandaşlarımıza hangi sözü verdiysek hepsini birer birer gerçekleştirdik ve gerçekleşmeye de devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu da çalışma ve projelerimizi teferruatlı şekilde yeniden anlattılar.  Görünen o ki onca yatırımı, hizmeti göremeyen sayın Kuvvetli küçük bir zümreyi mutlu edebilmek için kendi kendilerine eğlence olsun diye birtakım açıklama yaparak muhalefetçilik oynuyor."dedi.

AK Parti olarak kazandıkları belediyelerde başkanlar değişse bile Parti'nin yerel yönetimler politikası doğrultusunda hizmet verdiğinin altını çizen Revi açıklamasını şöyle sürdürdü: "AK Parti bir dava partisidir. Bu davanın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler hem hükümet kapsamındaki yatırımlarımızda hem de belediyelerdeki faaliyetlerimizde parti politikasına göre milletimize hizmet ederiz. Dolayısıyla dünden bu güne kim bir proje vaad ettiyse buna Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle partimiz karar verdiler. Ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan ne söz verdiyse hem Türkiye'de hem de Trabzon'da bunları takır takır yapmıştır. Bizim vaadlerimiz Koray Aydın'ın batık müteahhitlerinin elinde kalan projelere benzemez. Lütfen Sayın Kuvvetli eski dönem ile bu dönemi karıştırmayın."

Son dönemde yaşanan küresel pandemi salgını sebebiyle dahi projelerin aksatılmadan yapımına devam edildiğini belirten Revi "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Dün Akyazı stadı için ne diyorlarsa bu gün de demir yolu için aynı cümleleri kuruyorlar. Sizin gibilerin tezviratları arasında Trabzonsporumuz için Akyazı stadını nasıl yaptıysak demiryolu da Trabzon'a öyle gelecek. Bazı projeler zamanın şartlarına göre zaman alabilir fakat AK Parti hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceği projeleri vaad etmez. Sayın Kuvvetli'nin hafsalası bunu almıyor olabilir. Onun ufkunun dar olmasından bizler mesul değiliz. Bu onun şahsi problemi." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber