SALİH CORA ORDU TEMAYÜLÜNDE GÖREV YAPTI

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti’de süreç belirlenen takvim doğrultusunda devam ediyor. Aday adaylığı başvurularının sona ermesiyle tüm Türkiye’de teşkilatların iradelerini ortaya çıkartacak temayül yoklamaları yapılıyor. AK Parti Genel Merkezi tarafından milletvekili kesin aday listelerinin oluşturmasında temayül yoklamalarından çıkacak sonuç önemli olacağı belirtildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da Genel Merkez tarafından Ordu ilinde yapılan temayül yoklamasının komisyonunda yer aldı. Komisyonda başkan olarak Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç , komisyon üyesi olarak da Bursa Milletvekili Osman Mesten ve Trabzon Milletvekili Salih Cora yer aldı.

Büyük bir coşku içerisinde geçen temayül yoklaması hakkında bir açıklama yapan Salih Cora, “Bölgemizin güzide şehirlerinden olan Ordu ilinde yaptığımız temayül yoklaması için Genel Merkezi’miz tarafından görevlendirildik. AK Parti’nin siyasi geleneğinde teşkilat mensuplarının fikirleri daima belirleyici olmuştur. Teşkilat temayül yoklaması aday adaylık sürecinin önemli bir parametresidir. Temayül ne her şeydir ne hiçbir şeydir. Süreç büyük bir demokratik olgunlukla partimize yakışan bir duruşla devam etmektedir. Ordu’da büyük bir coşku ile temayül yoklamamızı yaptık. En küçük bir sorun dahi yaşamadığımız Ordu temayül yoklaması ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Ülkemiz için önemli bir seçim yapılacaktır. Yeni sistemin ilk seçimi olacaktır. Güçlü bir yasama, etkili bir yönetim meydana gelecek ve seçim akşamı hükümet kurulmuş olacaktır. Teşkilatlarımız da bunun bilincindedir. Bu azim, bu kararlılık, bu gayret ve bu sevdayla yeni bir tarih daha yazmanın eşiğindeyiz. Milletimiz kimin yanında duracağını, kime destek vereceğini yüksek ferasetiyle her zaman ortaya koymuştur. Allah’ın izni ile milletimiz yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında saf tutacak, iradesini en güçlü şekilde ortaya koyacaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber