SELÇUK ÇEBİ ANKARA'DA HEMŞEHRİLERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Genel Seçimlerde AK Parti’den 28. Dönem Trabzon Milletvekili aday adayı olan eski Milli Sporcu ve Daire Başkanı Selçuk Çebi, Başkent Araklı Derneği (BADER) tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı. 

BADER Başkanı Tacettin Çebi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen İftar Yemeği siyaseti, iş dünyası, bürokrasi ve vatandaşları bir araya getirdi. 

İftar yemeğinde Başkentteki Araklılarla buluşan Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, açıklamalarda bulundu.  Çebi, “Burada hemşerilerimizle buluşmak, gerçekten mutluluk verici. Trabzon’un kabına sığmayan bir şehir olduğunu Trabzon’un, Trabzon’dan büyük olduğunu her platformda dile getiren bir kardeşinizim. Burada da bunun en güzel örneğini yaşıyoruz. Trabzon, sadece Türkiye’de değil, dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin mutlaka karşılaşacağınız bir Trabzonluya rastlayacağınız büyüklükte bir şehir” dedi. 

ŞEHRİMİZLE NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR

Ankara’daki Trabzonluların, başarılı işlere imza attığına dikkat çeken Çebi, “Şehrimizle ne kadar gurur duysak azdır. Burada yani Ankara’da bürokraside, siyasette memleketimizden çok güzel insanlar var. Hepsi de başarılı işlere imza atıyor. Nerede, güzel bir iş var, nerede başarılı bir yatırım var, mutlaka arkasında bir Trabzonlunun imzası vardır.  Bugün burada Trabzonlu olmanın yanında, Araklılı olmanın da ayrıca gururunu yaşıyorum. Trabzon’un üçüncü büyük ilçesi, Trabzon’un en nadide ilçesi…  Tarihi, turistik ve coğrafi güzellikleri ile Trabzon’un marka ilçesi Araklı….” Diye konuştu. 

MEVLAM NEYLERSE, GÜZEL EYLER

Çebi, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Burada çok güzel bir birliktelik var. Bu birlikteliği sağlayan Tacettin Çebi Başkanımız başta olmak üzere, tüm yönetimini saygıyla selamlıyorum. İnşallah sizlere hizmet etme sevdam, hangi makamda olursa olsun, asla bitmeyecek. Şimdi aday adayıyım. Belki yarın başka bir konumda, başka bir şekilde sizlerle buluşurum. Allah’ın nasibi bakalım, mevlam neylerse, güzel eyler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber