SİSLER ARDINDA BİR ARAYIŞ …!

Hdp Batman kongresinde de demokrasi yoktur. Türk milletinin varlığına kastedenlerle kökü dışarıda olan figüranların oyunlarının tekrar sahnelenmesi olmuştur. Türkiye, demokrasinin kurum ve kurallarıyla varlığının olduğu, çağdaş, uygar bir devlettir. Bir ülkenin en yüce makamında bulunulacak ama, Türk milletinin kimliğine ve varlığına karşı saldırıları yapan, terör ve teröristlerin sözcülüğünü yaparak demokrasi diyeceksin…! Anlamak mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti devleti hukuk devletidir. Anayasal sistem içinde, kurum ve kurallarına uymak zorunluluğu vardır.

O halde, Milletin hizmetinde olan Kamu çalışanları olarak hukukun önünde Hdp eş Genel Başkanının hesap vermesi için önündeki yasal engellerin kaldırılmasını ve Anayasal hakların kullanılması gerektiğini kamuoyuna açıklıyoruz.

Ne diyor; demokrasi anlayışı içindeki alçakça ifadelerine kısaca bakalım; “Dayanın 2023’te iktidar ortağıyız.” PKK’nın siyasi uzantısı olarak 2023’ te, tabanına iktidar ortaklığı vaat ediyor. Hep beraber göreceğiz. Demekten de geri kalmamıştır.

Hdp eş Genel Başkanı kime mesaj vermiştir? Bu salondaki sloganları atanların temsilcileri olarak iktidar ortaklığına kimlerle taşınılacağını Türk Milleti bilmek istemektedir. Bu salonda demokrasi var mıydı? Kamuoyu bilmek istemektedir. Pkk’ nin siyasi uzantısı olmaktan da endişe duymayan Hdp eş Genel Başkanı, çığırtkanlığını demokrasinin hangi yerinde değerlendirmiştir... Dünyanın hangi ülkesinde kendi milletine karşı alçaklıklarla iktidar isleyenler olmaktadır? Bunları iktidar ortağı kimler yapacaktır? Türk milleti görecektir… Türk milletinin hizmetinde olan ve teröre şehit veren Kamu çalışanları ve onun temsilcisi olan TÜRKAV, Türk Milletinin varlığına kastedenlerin iktidar ortağı olmasını kabul etmesi mümkün değildir. TÜRKAV taraftır. Türk milletinden yana taraftır. Demokrasiden yana taraftır. Anayasal sistemden yana taraftır. Hukukun üstünlüğünden yana taraftır. Bu sözcünün çığırtkanlığına ve alçaklığına destek vererek iktidar ortağı kimlerin yapacağını da Kamuoyunun vicdanına bırakmaktadır.

Ülkeyi ciddi bir zafiyete getiren, yabancılaşmanın artmasına, ötekileştirme ve ayrıştırmaya açıkça davetiye niteliği taşımış olan, Hdp/pkk, etnik ayrımcılık ve

asabiyeti artırmaktadır. “halkımız…” gibi açıklamalısıyla, bebek katiline terörist başına Batmanda’ ki kongredeki salonda atılan sloganlarla, çoğulculuk ve özgürlük getirmek demokrasi değildir.

Oyun burada oynanmaktadır?

Terör sorunu yok, Kürt sorunu var diyenlerin demokrasi anlayışı kötü düşüncenin dışa vurumudur. TÜRKAV buradan ifade etmektedir; Pkk terörüyle Türk milletinin manevi değerlerine karşı durularak canlar alırken, maddi kayıplara da neden olunduğu halde, 2023’ de iktidar ortağı dayatmasına siyasi hesaplarla tavizi kimlerle üstlenecektir? Terörist başına karşı duramayan Hdp/pkk, terörün destekçilerini iktidar ortaklığına taşıma anlayışına hangi demokrasi aldatmacasıyla yer bulduracaktır.

TÜRKAV olarak buradan soruyoruz: Pkk’ nin sözcüklüğünü yaparak ortada olan alçaklıklarını iktidar ortağı yapacak olanların tarih önünde ne söyleyecekleri değerlendirme konusu olacaktır.

Hevesleriniz kursağınızda kalacaktır. Batman kongresinden çıkan mesajla asıl hedefinizi göstermiş olduğunuz halde, sizi kimler yanına alarak iktidar ortağı yapacaktır. Türk milleti görecektir… TÜRKAV buradan ifade etmektedir; Millet varlığına, canına, vatanına, istiklal ve istikbaline emperyalistin kastettiği karanlık senaryoları parçalayan ve Türk’ ün ateşle imtihan edildiği bir zamanda da, ATATÜRK’ ün cesareti, feraseti, dehası ve asra damga vuran iradesi; Türk milleti’ nin vicdanındaki cevher-i alisinden kaynaklandığı unutulmamalıdır. Dün öyle olmuştur. Bu günde öyle olacaktır…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber