- STÖ Temsilcileri ve Muhtarlarla iftarda bir araya geldi!

“CUMHURBAŞKANIMIZ TRABZON’DAN MUTLU VE MORAL DEPOLAYARAK AYRILDI”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon Mitingi’nde gösterilen ilgi nedeniyle Trabzon halkına teşekkür etti. Balta yaptığı açıklamada “ Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Trabzon Mitingimize katılan halkımızın, bu kutlu yürüyüşe, bu harekete, bu davaya, 16 yıldır verdiği destek ve güveni bir kez daha yürekten alkışlıyorum.  İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında oruçlu olmaları rağmen miting alanını dolduran o muhteşem kalabalığa teşekkür ediyoruz. Trabzon her zaman AK Partiye olan sevdasını Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak kadrolara olan teveccühünü göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Trabzon’daki mitingin coşkusundan, heyecanından son derece memnun kaldıklarını, Trabzon’dan mutlu ve moral depolayarak ayrıldıklarını ifade ettiler. Trabzon Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni dönemde de Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini açıkça göstermiştir. Trabzonlu hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.İnanıyoruz ki Trabzon, Türkiye'de yüksek bir oy oranı ile destek veren iller arasında olacaktır.Mitingimize başından itibaren katkı sağlayan bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımızın her bir ferdine teşekkür ediyorum” dedi.

STÖ TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARLA İFTARDA BİRARAYA GELDİ!

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, miting sonrası seçim programlarına devam etti.  Sendika ve STÖ temsilcileri ve muhtarlarla iftarda bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Balta ''Biz, sivil toplumu, devletin milli birlik ve beraberliğimizin kilit taşı olarak görüyoruz. Bizim için sivil toplum, devletin karşıtı değil, her zaman en önemli tamamlayıcısı olmuştur. Sendikalarımız, muhtarlarımız bizler için çok önem arz etmektedir. Geçmişte yaşanan onca sıkıntı ve baskıya rağmen bugün STK’ların eskisinden güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etmeleri, milletimizin bu müesseselere sahip çıkması sayesindedir. 80 milyon olarak büyük bir aileyiz. Bütün sorunların çözüme kavuşturulmasında bir aile olarak hareket etmeliyiz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Önümüzde ülkemiz ve Trabzon’umuz için çok önemli seçimler var.  24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri toplumun her kesimini yakinen ilgilendiriyor.  “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine yeni ve büyük Türkiye’nin ihtiyacı var. Milletimize daha fazla huzur ve refah sunmamız, çocuklarımızın geleceğini garantiye almamız için ülkemizin önünü açmamız gerekmektedir. İşte bu nedenle milli birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Kesintisiz istikrarla daha da güçlenmemiz lazım” şeklinde konuştu.

RAMAZAN BAYRAM MESAJI!

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Milletçe milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde idrak edeceğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum” dedi.  Balta mesajında şu ifadelere yer verdi. “ Bayramlarımız içinde barındırdıkları kardeşlik ve dostluk bağlarıyla asırlar boyu milletimizi hep birbirine kenetlemiş ve gönüller arasında birleştirici bir güç olmuştur. Bayramlar birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmemiz için en önemli vesilelerdir. Dargınlıkların sona erdiği, kimsesizlerin ve yaşlıların yalnız kalmadığı, yardım elinin ihtiyaç sahiplerine yürekten uzatıldığı ulusça coşku içerisinde geçireceğimiz huzur dolu bir bayram olmasını diliyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun çeşitli bölgelerinde ve sınır ötelerinde canları pahasına terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin, ülkemizin ve tüm Trabzonlu hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın milletimize, İslam Alemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber