TECRÜBELERİMİ ÜLKEMİN LEHİNE KULLANACAĞIM

Trabzon Ortahi̇sar Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten 24 Haziran’da gerçekleşecek olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için 27. Dönem Trabzon milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Dündar Ayyıldız, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Faaliyetlerine Trabzon’un ilçelerini gezerek start veren Ayyıldız ilk olarak; Yomra,Arsin, Araklı, Sürmene, Köprübaşı, Of, Dernekpazarı, Çaykara, Hayrat, Maçka ilçelerini gezerek buradaki halk ve ilçe teşkilatlarına kendisini tanıttı. 

2005’TE SİYASETE BAŞLADIM
İlçe ziyaretlerinin ikinci gününde Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Akçaabat, Düzköy, Şalpazarı ilçelerinde çalışmasını sürdürdü. 2. Güne Beşikdüzü ilçesi ziyaretiyle başlayan Ayyıldız, burada AK Parti Beşikdüzü ilçe Başkanı Harun Demirci ile bir süre gündemi değerlendirdi. Ardından Beşikdüzü ilçe teşkilatına hitaben bir konuşma yapan Ayyıldız, kendisini tanıttıktan sonra “Siyasi hayatıma 2005 yılında gençlik kolları ile Trabzon’da başladım. 2009 seçimlerinde AK Parti Trabzon seçim koordinasyon merkezi başkan yardımcılığı yaptım. 2013 yılında Yomra Belediye Başkan aday adaylığı sürecim oldu. Son olarak da 1 buçuk yıldır Ortahi̇sar kent konseyi başkanlığı görevini yapmaktayım” ifadelerini kullandı.
TECRÜBELERİMİZİ ÜLKE 
İÇİN KULLANACAĞIZ
Konuşmasının devamında aday adaylığı sürecini değerlendiren Ayyıldız, “Hem ticari hem de sosyal hayatta edindiğimiz tecrübeleri şehrimizin menfaatine kullanarak ülkemize katkı sağlamak adına bu dönemde milletvekili aday adayı olduk. Sizlerle tanışmak için aranızda bulunuyorum. Hazirandaki milletvekilliği seçimleri elbette önemli ama başkanlık seçimi bizim için daha önemli. Temennimiz odur ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda yüksek bir oy oranıyla başkan seçilir ve bu süreçte bu işi hep birlikte başarırız” diye konuştu. Konuşmasını ilçe teşkilatına teşekkür ederek sonlandıran Ayyıldız, Şalpazarı ilçesine gitmek üzere Beşikdüzü’nden ayrıldı.

DESTEĞİNİ UNUTMADILAR
Şalpazarı ilçesinde de parti teşkilatına seslenen Ayyıldız, ülkenin gelişimine katkı sunmak amacıyla bu yola çıktıklarını yineleyerek Şalpazarı ilçe teşkilatına da AK Parti’ye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti. Şalpazarı ilçesinden ayrıldıktan sonra Vakfıkebir’de parti teşkilatına hitap eden Ayyıldız, burada da partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. AK Parti Tonya ilçe binasında da partililere kendini tanıtan Milletvekili aday adayı Ayyıldız, ilçe teşkilatının da ilgisiyle karşılandı. AK Parti Tonya teşkilatı üyelerinden birisi Ayyıldız’ın ilçeye verdiği desteklerin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. 

DİNAMİZMİ İLGİ GÖRDÜ
Yoğun temposuna Çarşıbaşı AK Parti ilçe teşkilatı ile devam eden Ayyıldız, burada da partililerle bir araya geldi ve adaylık sürecinde tamamen toplumsal menfaatler için hareket edeceğini vurguladı. Çarşıbaşı teşkilatına da AK Parti’ye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür eden Ayyıldız, buradan ayrıldıktan sonra AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Burada da kendisini tanıtan Ayyıldız, dinamizmi ile teşkilatların beğenisini topladı. İlçe ziyaretleri süresince diğer aday adaylarıyla da bir araya gelen Ayyıldız, partinin içi gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Son olarak AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda partililere hitap eden Ayyıldız, hem ticari hem de iş dünyasında edindiği bilgi ve donanımları Trabzon’un lehine kullanacağını belirtti. “Milletvekili aday adayı olarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için buradayım” diyen Ayyıldız, partililerden destek istedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber